Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen hogy folyamatosan flörtölök a legjobb barátnőm pasijával? Ez nagyon gáz?
Soha nem nyomultam rá, meg semmi, de nagyon jól néz ki, amerikai focizik, szóval jó izmos :D Egyébként tök jóba vagyunk, lassan három éve, de ez az érzés bennem csak pár hónapja tombol. Néha eljátszom a gondolattal, hogy jól megd.ug, meg hasonlók...és azóta akaratlanul is sokat legyeskedek körülötte (mondjuk nem nehéz, mert az osztálytársam, úgy, ahogy a barátnőim), meg ilyen tök random baromságokat csinálok, hogy ha tudom, hogy valami közös program van, akkor jól kirakom a csöcseimet, meg ilyen agyszülemények...
Ezt hogyan tudnám befejezni, vagy mit tegyek, ez gáz? 1,5 éve vannak együtt, nekem most nincs senkim.
17l
Mondjuk ne legyél r-banc.
Amúgy pécsi vagy?
ha nem pécsi, és nem akarsz komoly barátot, akkor mit akarsz? :D
amúgy nagy csöcseid vannak legalább?
Hiába próbálna belemászni, ha a pasi megcsalja a barátnőjét, nem (csak) a kérdező lesz a hibás.
Kérdező, neked annyit tudok javasolni, hogy pontosan az ellenkezőjét csináld annak, amit eddig, ez könnyen a barátnőd elvesztéséhez vezethet. A pasi meg vele van, nyilván ő tetszik neki, te csak magadat alázod meg, ha folyton jelezgetsz neki. Ha csökkented az interakciókat, igyekszel kevesebbet lenni a közelében és valami (valaki) mással elvonod a figyelmed, akkor van esély arra, hogy ez a pillanatnyi elmezavar, (bocsi :D ) ez elmúljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!