Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Visszafogadnátok ha dobtalak volna titeket az exemért?
Nemrég választanom kellett az akkori párom és az exem közt, ugyanis az exem visszatért az életembe és folytatni akarta a kapcsolatunkat. Nagyon nehéz döntés volt de az exemet választottam, a másik sráccal szakítottam.
Pár hónap telt el azóta és úgy érzem nagyot hibáztam. Túl sokat változtunk, nem illünk össze.. A másik srácot borzasztóan sajnálom, úgy érzem elvesztettem azt akit igazán szeretek, de félek hogy erre túl későn jöttem rá. Ti adnátok még egy esélyt?
Soha egyetlen nőt se fogadnék vissza semmilyen körülmények között.
Legfeljebb csak pár dugásra, ha az jó volt vele.
Ez tipikusan az a kérdés, aminek nincs értelme. Az számít, hogy ő adna-e esélyt, nem pedig az, hogy az itt válaszolók adnának-e. Itt még tanácsot is nehezebb adni, mert ha ő akar még valamit, akkor összejöttök, ha meg nem, akkor mindegy, mit csinálsz ezután.
Én azt gondolom, hogy ha eléggé kitartó vagy, azaz nagyon erőteljesen ostromlod őt az újrakezdéssel, és érzelmi támadást indítasz, akkor van esély, de ahhoz az is kell, hogy a srác lelkileg megtörhető legyen, azaz érzelmileg dominálható, kihasználható. Te ismered, te tudod, hogy ő milyen...
Egész életedben két férfi között fogsz ingázni?
22/N
Bármilyen hihetetlen hűséges típus vagyok és csak ők voltak eddig az életemben. Az elsőt hittem mindig is a nagy ő-nek, valójában "sose szakítottunk egyértelműen". Külföldre költöztünk és azt hittem megcsalt ezért se szó se beszéd elhagytam és hazajöttem..
Ő meg sértettségből nem jött utánam csak majdnem egy év után. Addig lett ez a másik fiú, de ő is tisztában volt ezzel. Azért olyan váratlanul nem érte a szitu.
Tudom nem szép amit tettem, de én tényleg hittem abban hogy még menthető a kapcsolatunk. Viszont sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem ő az aki boldoggá tesz :/
Nem! Engem csak egyszer lehet bolonddá tenni.
"Runaway train never comin' back
Runaway train tearin' up the track..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!