Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Visszafogadnátok ha dobtalak volna titeket az exemért?
Nemrég választanom kellett az akkori párom és az exem közt, ugyanis az exem visszatért az életembe és folytatni akarta a kapcsolatunkat. Nagyon nehéz döntés volt de az exemet választottam, a másik sráccal szakítottam.
Pár hónap telt el azóta és úgy érzem nagyot hibáztam. Túl sokat változtunk, nem illünk össze.. A másik srácot borzasztóan sajnálom, úgy érzem elvesztettem azt akit igazán szeretek, de félek hogy erre túl későn jöttem rá. Ti adnátok még egy esélyt?
Nem, hátra sose nézek, csak előre, nálam eljátszottad volna lehetőségedet.
DE! nem rólam van szó, és hiába mondana bárki bármit itt, neked nem szabad feladnod, külnben egész életedben ott lenne az a ha...
Nem!
Ha egyszer megaláz, eldob valaki (pláne egy exért), nem tudnék többé megbízni benne, nem tudnék már úgy nézni rá mint előtte....
...sőt, iagzából sehogy nem tudnék ránézni.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!