Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert gondolok mindig a regi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondolok mindig a regi szerelmemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Muszaj ezt mar vahova leirnommert nagyon nyomja a lelkemet es iszonyu buntudaton is van...

Szoval

Ferjem van es van egy kislanyom akik az eletemet jelentik es nagyon szeretem oket ezert nemtudom megerteni miert gondolok a regi szerelmemre..

Igazabol sosem voltunk egyutt az illetovel az egesz ugy kezdodott hogy egy buliban meglatott majd irt a baratnomnek {mert valahonan a baratnom ismerose volt} hogy ki volt vele a buliba a baratnom megmondta a nevem par nap utan ram irt es utana mindig beszeltunk de akkormeg nagyon gyerekek voltunk olyan 13-14 evesek ...beszeltunk es lattuk is egymast sokszor en szerelmes lettem bele es ois belem biztosan mert sokszor megkerdezte hogy jarunk e de en valamiert akkor mindig nemet mondtam azztan volt egy ido mikor nem beszeltunk aztan utana megint irt... utana nem surun beszeltunk kozbe neki voltak tobb baratnoi is de akarhanyszor lattuk egymast sosem vette le rolam a szemeit es sosemmert hozzam odajonni bar neemertem miert deeztmeg is irta hogy nem mert odajonni ...

Aztan olyan 17 eves voltam mikor megmondtam a baratnomnek hogy irja meg neki hogy tetszik nekem neki akkor voolt baratnoje de ramirt hogy igaz e amit a baratnom mond es megmondtam neki hogy igen es azota tetszik nekem miota ismerem aztan talalkoztunk egy buliba es odajott hozzam akkor csokoloztunk is de mint mondtam neki baratnoje volt es masnaap irt aztan hat nemlett semmi...a baratnoje valahonnan megtudta es irt nekem de en mondtam hogy nem igaz...aztan nem szakitottak vegulis..utana egy ujabb buliba megint talalkoztunk en odamentem hozza mert sokat ittam nagyon magam alatt voltam megmomdtam neki hogy szeretem.. es ot nemis erdekelte nagyon bantam hogy regebben nem jottem vele ossze nagyon szerelmes voltam bele pedig semmi olyasmi nemvolt koztunk ....aztan utana szakitott a baratnojevel es ramirt megkerdezte van e valakim es en mar akkor amostani ferjemmel voltam .. utana osszejott a legjobb baratnommelpar het mulva szakitott is vele en azota is a szerelmemmel vagyok.. es van egy kislanyunk de meg most is szoktunk neha talalkozni es utana folyton ra gondolok es igy alapbol is nagyon sokat gondolok ra ...pedig nagyon szeretem a ferjem es a kislanyom nagyon boldogok vagyunk imadom oket...nemertem miert lehet ez gondoltam arra hogy azert lehet mert ez a szerelem sosem tudott beteljesulni es nemertettem miert nem jott velem akkor ossze mikor akartam es elutasitottnak erzem magam es lehet csak emiatt rossz nekem ...vagy komolyan mar nemtudom...

2017. okt. 9. 01:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsanat , hogy ilyen hulyen fogalmaztam de meg hoszab lett volna es probaltam csak a lenyeget leirni :D
2017. okt. 9. 01:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Igazad van. Valóban nagyon hülyén fogalmaztál. Egyébként fele ennyire is lehetett volna rövidebb, de nem a lényeget írtad le. Harmadik után lényegtelen, egyenként leírni, hogy minden egyes esetet, amikor találkoztok. Viszont a másik nagyobb baj az, hogy nem megfelelő kategóriába írtál, ezért nem kaptál egyetlen választ sem.

Fuss neki egy új nekifutással! Javaslom, hogy előbb szövegszerkesztőben írd meg röviden a történést, hogy mit akarsz megtudni, stb. és aztán másold be vágólappal. Ezúttal figyelj a jó kategória kiválasztására is!

2018. jan. 8. 08:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenesetre írtam a moderátornak, hátha átsorolja a megfelelő kategóriába.
2018. jan. 8. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!