Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyton az első szerelmemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton az első szerelmemre gondolok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az első komoly barátommal nem túl szépen váltunk el, nagyon csúnyán bánt velem, én fel év könyörgés után sem fogadtam vissza annyira megutáltam. Pár hónapja összejöttem egy másik sráccal, akit nagyon szeretek,szépen bánik velem, a tenyerén hordoz, mégis sokszor az első jár az eszemben. Mit tegyek? Mitől van ez így?
2010. márc. 28. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
tegyél hímes tojást a nyuszi fészekbe, jön a húsvét
2010. márc. 28. 16:30
 2/8 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy
2010. márc. 28. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
hqah vagy fél órát röhögtem az elsőn :D:D
2010. márc. 28. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:

XD első!!! nagyon ott vagy... :D

Hát szia te lány.

Szerintem te is tudod a kérdésedre a választ. Ha az első barátod jár a fejedben, akkor neked ő kell igazán, és a másik srác csak "pótlék" neked...

Döntsd el. Neki hazudsz, vagy magadnak.

2010. márc. 28. 18:09
 5/8 anonim válasza:
egyértelműen az első barátod szereted. a mostanit meg valószínűleg csak szeretni próbálod. miket tett veled ha lehet egy kicsit konkrétabban?
2010. márc. 28. 18:19
 6/8 A kérdező kommentje:
lekur*ázott, kezet emelt rám, ordított velem, sok embert ellenem fordított...és még sorolhatnám
2010. márc. 29. 15:49
 7/8 anonim válasza:
mennyi ideig jártatok?
2010. márc. 29. 18:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Egy évig
2010. ápr. 11. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!