Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találkoztatok a nagy Ő-vel éreztétek, hogy ő lesz az?
Sajnálom az eddigi válaszadókat, de kívánom mindenkinek, hogy találják meg a társukat!
3 éve ismertem már a férjemet felszínesen, mikor úgy igazán beszélgetni kezdtünk, de onnantól 3 hét kellett ahhoz, hogy tudjam, ő lesz a férjem. Ugyanezt érezte ő is, egyszerűen nem volt kérdés. Már 8 éve együtt vagyunk, 6 és fél éve házasodtunk össze, és igen, vannak viták, meg rosszabb időszakok, de soha ennyire kiegyensúlyozott és boldog nem voltam, mint vele. 8 év után is szerelmes vagyok, és tökéletesen biztos magunkban. :)
Jaj, ezek a válaszok :D
Nem tudom, miért retardált az, aki hisz ebben. Mindegy.
Én hiszek benne, hogy vagy nagy Ő, és van első látásra szerelem is, de ezt csak az tudja, aki átélte már valaha.
Nem, tényleg nem rózsaszín köd és nem állt el a lélegzetem, nem kezdett gyorsabban verni a szívem, nem hülyültem meg. Egész egyszerűen megláttam és csak elvesztem a szemében. Egy pillanat töredéke alatt tudtam, hogy "nekem ő kell".
Sajnos, nem lett happy end. Mindkét részről megvolt az a bizonyos dolog, de őt külföldre hívta a munka, úgyhogy egy év után búcsút mondtunk egymásnak. Ettől függetlenül még mindig sokat gondolok rá és még mindig a "nagy Ő-t" látom benne, mert minden megvolt benne, amire valaha is vágytam egy társban és komolyan, nem gondoltam én se, hogy ilyen létezik. Hiszek benne, hogy lesz még folytatása a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!