Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor találkoztatok a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor találkoztatok a nagy Ő-vel éreztétek, hogy ő lesz az?

Figyelt kérdés
Éreztétek, hogy ő lesz a tökéletes és hogy vele működni fog minden?
2017. okt. 8. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Sajnálom az eddigi válaszadókat, de kívánom mindenkinek, hogy találják meg a társukat!

3 éve ismertem már a férjemet felszínesen, mikor úgy igazán beszélgetni kezdtünk, de onnantól 3 hét kellett ahhoz, hogy tudjam, ő lesz a férjem. Ugyanezt érezte ő is, egyszerűen nem volt kérdés. Már 8 éve együtt vagyunk, 6 és fél éve házasodtunk össze, és igen, vannak viták, meg rosszabb időszakok, de soha ennyire kiegyensúlyozott és boldog nem voltam, mint vele. 8 év után is szerelmes vagyok, és tökéletesen biztos magunkban. :)

2017. okt. 9. 00:59
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is teljesen egyértelmű volt, pedig akkor még csak 2 szót se beszéltünk. Baromi fura érzés amúgy. Olyan, mintha ismernéd 1000 éve, és az egész életed ehhez az egy dologhoz vezetett volna. Olyan "megérkeztem" érzés. Kívánom, hogy mindenki élje át ezt egyszer. :)
2017. okt. 9. 01:48
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
En egy jo parkapcsolatban elek es nem hianyzott es a jovoben sem akarok ilyen hamis, hormonoktol elvakult allapotokat megelni, szerintem senkinek nem kell a sajnalatotok es a kivansagaitok.
2017. okt. 9. 01:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Jaj, ezek a válaszok :D

Nem tudom, miért retardált az, aki hisz ebben. Mindegy.

Én hiszek benne, hogy vagy nagy Ő, és van első látásra szerelem is, de ezt csak az tudja, aki átélte már valaha.

Nem, tényleg nem rózsaszín köd és nem állt el a lélegzetem, nem kezdett gyorsabban verni a szívem, nem hülyültem meg. Egész egyszerűen megláttam és csak elvesztem a szemében. Egy pillanat töredéke alatt tudtam, hogy "nekem ő kell".

Sajnos, nem lett happy end. Mindkét részről megvolt az a bizonyos dolog, de őt külföldre hívta a munka, úgyhogy egy év után búcsút mondtunk egymásnak. Ettől függetlenül még mindig sokat gondolok rá és még mindig a "nagy Ő-t" látom benne, mert minden megvolt benne, amire valaha is vágytam egy társban és komolyan, nem gondoltam én se, hogy ilyen létezik. Hiszek benne, hogy lesz még folytatása a dolognak.

2017. okt. 9. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálam a nagy "Ő" az elején elég sok bonyodalmat és körülményességet jelentett. Idő kellett ahhoz, hogy mindketten kiforrjunk a kapcsolattal együtt. Ennek 5 éve már, viszont most úgy érzem tényleg megtaláltam ŐT.
2017. okt. 9. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen. érezni fogod mert miatta képes leszel lemondani dolgokról.
2017. okt. 9. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!