Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztétek mikor az "igazival" találkoztatok, hogy ő
az?
Nem. Amikor először megláttam nem volt semmi, csak láttam a folyosón, aztán amikor először hozzám szólt hátat fordítottam, becsaptam az ajtót és elmentem, azóta eltelt 2 év, most együtt vagyunk és jól elvagyunk, azt viszont nem tudom, hogy ő-e az igazi.
2016. márc. 13. 16:28
Nem!
Erős vonzalom volt már.
De az ilyen "ő az igazi, első látásra szerelem volt" dolgokban én nem hiszek!
2016. márc. 13. 16:28
Nem, azt nem, csak azt, hogy nagyon vonzó, és káprázatos.
Miért te mit érzel kérdező?
2016. márc. 13. 16:38
Jujj *-* rögtön chemtrailt szórtam a bugyimba, meg reptillánok keringtek körülöttem. :O :$
2016. márc. 13. 16:48
Soha nem hittem ebben, de amikor ő a szemembe nézett, tudtam, hogy mindig őt kerestem.
2016. márc. 13. 17:32
Igen :)
11 éves korom óta tudtam ki és milyen akarok lenni ki és milyen ember kell mellém.... Attól függetlenül voltam együtt olyan emberrel aki nem teljesen tartozott ebbe bele. Aztán a második kapcsoaltom volt az akit mindig is elképzeltem magamnak, akkoriban mikor megláttam elkönyveltem magamba hogy mi egyszer tuti együtt leszünk..
És együtt is voltunk majdnem 2 évet épp az elmúlt napokban mentünk egymás agyára mert hajthatatlan mindkettőnk így nem tudom mi lesz a vége egyenlőre mosolyszünet..
Én voltam az első olyan komoly csaja akivel tervezett előre...
20L
2016. márc. 13. 17:32
Igen, bár egy darabig eltartott, mire összejöttünk.(megjegyzem, szerintem közel tökéletes módon, első csókkal)Egy darabig a fellegekben jártam, amíg velem volt, aztán egyik napról a másikra egyszer csak nem keresett, nem írt vissza, nem vette fel a telefont.Kidobott.Bár azóta beszéltem vele, nem igen tudtam kiadni magamból azt, amit akartam, ami főleg a miatt rossz, hogy elég "visszafogott" voltam érzelemkifejezés terén, mikor összejöttünk, úgyhogy nagyrészben az én hibám az, hogy elhagyott, bár az nem, hogy milyen módon.
2016. márc. 13. 17:46
2016. márc. 13. 18:48
Azt éreztem, ha nem lesz az enyém, abba belehalok, mert nekem nem kell más. Pedig előtte is voltam hirtelen "kívánós".
2016. márc. 13. 19:01
Igen, felismertük egymást :)
Nem vagyunk együtt :D
2016. márc. 14. 08:02
Kapcsolódó kérdések: