Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem így magam?
Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel több mint 2 éves kapcsolat volt úgy döntöttem el megyek ilyen kis szórakozó helyre és ott is csak azt vettem észre hogy párok,párok,és párok és bele gondoltam abba hogy nekik milyen jó nekem meg milyen szar hogy nem bújhatok már úgy oda senkihez ez miért van ?2017. okt. 8. 00:25
1/3 anonim 

válasza:

Mondjuk mert szeretethiányod van? 2 év elég soknak számit, egyik pillanatrol a másikra nem is csoda, hogy tökre egyedül érzed magad. Majd lesz valaki, akihez ujbol hozzábujhatsz.
2/3 anonim 

válasza:

Most rossz, és még egy darabig így is lesz, de idővel csitul benned a hiány, de addig ne ilyen helyekre mászkálj, ahol méginkább felerősödik a "veszteség", hanem keress olyan elfoglaltságot, amiben az egyedüllét is örömteli lehet.
3/3 anonim 

válasza:

Tirpa - Magány
kár hogy nem ismertem amikor nekem lett volna rá szükségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!