Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos, hogy rosszul érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy rosszul érzem magam attól, hogy meglepett a barátom a nyaraláson?

Figyelt kérdés

Ősz óta szervezzük a 3 legjobb barátnőmmel, hogy elutazunk négyen, egy csajos nyaralásra. Odaértünk, minden rendben volt és a 3. nap felbukkant a barátom... Örültem neki, de azért kicsit rosszul is érintett, mert ezt egy csajos útnak szántuk és így ugye költözzek át az ő szobájába, csináljunk kettesben is programokat, ha bulizni mentem volna, akkor miért akarom egyedül hagyni, stb. Szóval a végére kb. úgy nézett ki az egész, hogy mi voltunk ketten és a barátnőim hárman...

Nem terveztem megcsalni, vagy holt részegre inni magam, de a barátnőim is kerülnek bizonyos témákat, ha ő is ott van, meg azért na...

Szerintetek kéne vele erről beszélnem?

20/L

2017. febr. 23. 11:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

hát mondhatni tönkretette a csajos hétvégéd...

szerintem beszélj erről, hogy hagyjon neked szabad teret, mert fontos ez számodra...

24F

2017. febr. 23. 11:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés: a barátnőid pl. tudtak erről, hogy meg fog ott lepni és asszisztáltak hozzá vagy mindenki tudta nélkül állított így oda? Ha a második, akkor ez orbitális bnkóság - még egy buliba sem megyek oda hívatlanul, nemhogy egy nyaralásra. Így megpróbálnám kideríteni, miért érezte, hogy hívatlanul oda kell jönnie ráakaszkodni másokra. Ha viszont a barátnőid is tudtak róla, akkor valószínűleg egy jól előkészített kedveskedés volt mindenki részéről, mert azt hitték, hogy örülnél neki. Ez esetben finoman megmondanám, hogy örültem a gesztusnak, de néha szeretnék kicsit csak a barátaimmal lenni...
2017. febr. 23. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsit lehet bizalmatlan és féltékeny a párod, ráadásul kegyetlenül bunkó is, hogy ezt meglépte.
2017. febr. 23. 11:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Beszélj vele!

Nekem is van igényem csak csajos programra,amikor épp van barátom. Tuti neki is van igénye pasis időre.

De ha tényleg hívatlanul jött, akkor az nem túl jó.

2017. febr. 23. 11:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem jogos, hogy picit ki vagy akadva. Én is ki lennék (amúgy a "Szürke 50 árnyalata" jutott eszembe :"D. Ott csinálta ugyanezt a csávó, hogy a csajszi találkozni akart az anyjával kettesben, beszélgetni, iszogatni, és egyszer csak megjelent ott tönkretéve a hangulatot...), mert teljesen mások voltak a tervek, és a barátod erre konkrétan rászart. Hagyjuk már meg egymás privát szféráját picit. Erről beszélgetnék el vele. Hogy nem az, hogy nem szeretek vele lenni, de ha eltervezek valamit, akkor ő abba ne rondítson bele, és ne csináljon belőle homlokegyenest más programot, mint amit ÉN akartam.
2017. febr. 23. 11:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

és tutira hazaküldtem volna

tudta, hogy ezer éve le van szervezve egy CSAJOS! utazás

ez így vérciki

beszélgess el vele, hogy ez nagyon nem volt szép húzás

2017. febr. 23. 11:57
 7/14 A kérdező kommentje:

Igen, neki is vannak programjai a haverjaival. Csak idén voltak már kétszer síelni és egyszer nem jutott eszembe, hogy csatlakozzak...

Nem tudtak a barátnőim erről, ők is ugyanúgy meglepődtek, mikor megjelent a medence mellett.

Nincs oka a féltékenységre, hárítom az összes srác közeledését. Kint van Facebookon, Instagramon is, hogy együtt vagyunk, vannak fent közös képeink, szóval még az sincs, hogy úgy tűnne másoknak, hogy szingli vagyok.

Bulikba is mindig értem jön (kocsival), mintha attól félne, hogy más vinne haza...

2017. febr. 23. 12:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy vaj van a fule mogott es magabol indul ki, vagy betegesen feltkeny. Egyik se jo, de beszelj vele mindenkepp, mert igy nem lehet normalisan elni.
2017. febr. 23. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:
66%

vagy magából indul ki

vagy betegesen féltékeny

egyik eset sem túl biztató

2017. febr. 23. 12:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
aztakųrva ez naggggyon durva. én mindenkép beszélnék vele. hosszú távon nem bírnám... De kb az egy havi fizetésemet tenném rá, hogy mèg ő fog felhaborodni ès veszekedni fog, hogy hogy képzeled ezt, megha ilyen vagy, tuti megakartad csalni meg ilyesmi hülyesègek...
2017. febr. 23. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!