Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos, hogy rosszul érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy rosszul érzem magam attól, hogy meglepett a barátom a nyaraláson?

Figyelt kérdés

Ősz óta szervezzük a 3 legjobb barátnőmmel, hogy elutazunk négyen, egy csajos nyaralásra. Odaértünk, minden rendben volt és a 3. nap felbukkant a barátom... Örültem neki, de azért kicsit rosszul is érintett, mert ezt egy csajos útnak szántuk és így ugye költözzek át az ő szobájába, csináljunk kettesben is programokat, ha bulizni mentem volna, akkor miért akarom egyedül hagyni, stb. Szóval a végére kb. úgy nézett ki az egész, hogy mi voltunk ketten és a barátnőim hárman...

Nem terveztem megcsalni, vagy holt részegre inni magam, de a barátnőim is kerülnek bizonyos témákat, ha ő is ott van, meg azért na...

Szerintetek kéne vele erről beszélnem?

20/L

2017. febr. 23. 11:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen betegesen féltékeny dobás után én kb szakítottam volna vele ott azonnal, és nem viccelek.

Jó te sokkal fiatalabb vagy nálam, de az én értékrendembe nem fér bele egy ilyen mérhetetlenül kínos és idióta kamaszos húzás a srác részéről. Tanuljon meg viselkedni, és erre elég jó lecke az a pofon, hogy ezek után dobni kellett volna páros lábbal.

2017. febr. 23. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerinted nem kéne?

Nekem alap lenne, hogy komolyan kérdőre vonom, hogy ez mi volt, de ha nagyon teli vele a tököm, lehet, ott helyben haza is küldöm.

Ez bunkó tirpákság a részéről, attól, mert ő félredugna, nem kell rólad is ezt feltételeznie.

2017. febr. 23. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek kéne vele erről beszélnem?"

Nem, nehogy még a végén elmondd neki, ha valami bánt! Azt soha ne tedd, mert akkor még a végén javulna a dolog, és nem lennének problémák, az meg unalmas! Alap, hogy a párunknak soha semmit nem mondunk el!

(Sarcasm off)

Nyilván beszélj vele, ha téged zavar... Nem is értem a kérdést...

2017. febr. 23. 14:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretek a barátommal lenni, sok közös programra megyünk együtt. De ha a barátnőimmel találkozok, szeretek csak és kizárólag velük lenni. Ott zavaró lenne a barátom társasága, mert akkor sok témát nem tudnánk érinteni. Egyszerűen kellemetlen lenne a jelenléte. Így, hogy szó nélkül állított be, ez egy nagyon szemét húzás volt részéről. Sőt, el is süllyedtem volna a barátnőim előtt... Szerintem haza is küldtem volna a páromat. Nagyon gáz... :/

20N

2017. febr. 23. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!