Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem magam rosszul egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam rosszul egy smárolás után?

Figyelt kérdés

Hivatalos voltam egy buliba és unokatesóm osztálytársával táncoltam, utána volt életem első smárolása, valószínű hogy azért mert ivott kicsit, viszont azóta hiányzik az a pillanat, a csajt viszont nem tudom elérni, mert nem nagy facebookos, szerintem szerelmes lettem belé.

Mivel tudok javítani a hangulatomon?

Érzett már valaki így?

24/F

2017. jan. 29. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, volt már hogy valaki nagyon megfogott, aztán nem láttam többet. Majd elmúlik.
2017. jan. 29. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
máskor ne smárolj olyannal, kiről nem tudod hogy viszonozza az érzéseidet!
2017. jan. 29. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad saját kérdésed.

Legalább tanultál ebből. :)

Dee azért simán feltudod kutatni. Én azt tenném. Sok sikert!

2017. jan. 29. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!