Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érjem el, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy újra szerelemből szeressen?

Figyelt kérdés

A párom egy beszélgetés folyamán elmondta, hogy ő már nem szerelmes, de nagyon szeret engem. Ez engem nagyon bántott, mert még 3 éve sem vagyunk együtt. Már tervezzük a jövőnket, viszont valós lépést a közös jövőnk felé egyelőre nem tehetünk, mert 21 évesek vagyunk. Amennyit tudunk, együtt vagyunk, együtt kelünk, együtt fekszünk.

Sajnos én otthon ülő típus vagyok, csak kettesben szeretek bárhova menni.

Megkérdeztem tőle, hogy mi az oka. A szeretet sokkal fontosabb számára a szerelemnél. Mégis szeretném, ha szerelemből is szeretne.

2017. okt. 5. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

a szerelem egy rózsaszín köd amitől tökéletesnek látod a másikat, átlagosan 2 évig tart

felesleges hülyeség, örülj neki, hogy igazán szeret és ne butaságokon kattogj már, mert a végén kiábrándul a butácska fejedből

2017. okt. 5. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elotem levovel
2017. okt. 5. 20:01
 3/3 MR.X. ***** válasza:
Hogyha férfi vagy akkor úgy érheted el ezt, hogy újra meghódítod a szívét!
2017. okt. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!