Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, nagyobb eséllyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nagyobb eséllyel jöttök össze olyan lánnyal, aki vár a szexszel?

Figyelt kérdés
Nagyon eséllyel szerettek bele olyan lányba, akiben van tartás és tud nemet mondani?

2017. okt. 3. 17:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Arany drága bogaram! Látszik, hogy nőnemű vagy. A dolog nem azon áll, vagy bukik, hogy van tartás a csajban és tud nemet mondani, hanem azon, hogy amíg várakozik/próbálkozik a pasas, kénytelen megismerni közelebbről a nő belső tulajdonságait is. Így nagyobb eséllyel marad vele az első szex után is. Legalábbis, ha jó dolgokat látott "odabent".
2017. okt. 3. 18:24
 12/21 anonim ***** válasza:
24 vagyok mindig a saját utam követtem ha a lány hozzám tartozik klasz ha nem nem . Érdekel a szex de kibirom nem szexeltem eddig de az a gyanum hogy csak emiatttudtam ekkora gennylàdàvà vàlni amikellett ahhoz hogy felnőjjek
2017. okt. 3. 19:04
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

Lehet nem befolyásolja a beleszeretést, vagy nem tudom, de mindenképp örülnék neki, hogy ha nem akarna lefeküdni az első találkozáskor. Én viszont még a 4-5. randin is nemet mondanék, az a fajta vagyok aki inkább vár 1-2-3 hónapot. :) Szóval igen, nálam mindenképp jó pont.

23/f

2017. okt. 3. 19:07
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

Az én párom abban a tudatban jött össze velem, hogy én az esküvőig nem fekszem le senkivel. Mégis udvarolt, összejöttünk, és akart velem lenni.

Mondjuk a hír kamu volt, egy munkatársan beszélte tele a fejét, fogalmam sincs, miért, mert teljesen alaptalan a dolog. De attól még ő elhitte, és így is kellettem volna neki.

2017. okt. 3. 19:40
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nem jön be, ha játszmázik és várat, hogy így tüntesse fel magát jobb színben. Ez inkább alantas. Nem attól függ a kapcsolat tartóssága, milyen hamar fekszünk le. Miért? Mert a szex se nem kegy, se nem ajándék, amiben Ő részesít engem, hanem közös örömszerzés. Ha nem így gondolkodik a kérdésről, kár a szóért. Mondjuk én a "lányokkal" nem is foglalkozom nagyon, inkább a nőkkel. (Azaz foglalkoztam, mert van már párom.)

26/F

2017. okt. 3. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:

#15 a Nr.1 felfogású.

Engem is taszít,ha egy lány váratja magát, szándékosan, de belül meg majd meg pusztul, úgy kíván (volt ilyen).

1. Én már úgy nézem ezt, hogy minél hamarabb legyünk együtt, mert ha nem jó (és ezt tudomásul kell venni kultúráltan, hogy lehet ilyen), az derüljön ki minél hamarabb, nem kell egymást szenvedtetni és sokszor próbálkozni, hogy majd megtanulva egymást tudatosan gondolodásból (őőőő hogy hogy is kell neki szétnyitni a csiklóját, jobbról balra, vagy nem is ? húúú nem emlékszem, stb) lesz jó orgazmusunk, hagyjuk már ezt.

2. És igen, mivel kölcsönös a játék, így nem fogok hasra esni attól ha "odaadja magát nekem".

3. És nem is randidarabszámfüggő a dolog. Mert ha első randikor együtt vagy vele 12 órát, vagy többet, megkedvelitek egymást és óhatatlan, hogy megkívánjuk.

De lehet hogy 5x randizol 2-2 órákra, akkor már jobban ismered a másikat (ez mégy csak 10 óra volt együtt), egy frászt, de álszent módon elmondhatod hogy "fúúú én csak az 5. randin feküdtem le vele), hát marha jó.

4. Vissza az elejére, minél hamarabb derüljön ki ha nem jó, mert akivel alapból nem jó, azzal úgysem maradsz együtt sokáig, max életkényszerhelyzetből, egymásrautaltság stb stb. És akkor minek húzzuk egymás idejét.

2017. okt. 5. 06:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Ja és még egy apróság :

Lányoknak mondom, nincs abban semmi ciki, ha ti is próbálkoztok, józsival, bélával stb stb, és lefekszel 8-10 pasival és jön mondjuk a 11.-ik, akivel meg szanaszéjjel kaparod a tapétát, akkora élmény lesz szeretkezni (nem csak szexelni), na majd azzal fogsz együtt maradni.

Az a pasi meg, amelyiknek ha megmondod mondjuk, hogy voltál 20 évesen már 10 pasival és ezért elitél, arra meg neked nem lesz szükséged úgysem, mert az menjen vissza a XV. századba. Mert nem képes felfogni, hogy az előző 10 pasinál szerzett + tapasztalatodat ő élvezheti majd.

Szóval ne maradjatok együtt olyan pasival, akivel nem jó előszörre. Csak sírás lesz a vége hónapok múlva.

2017. okt. 5. 06:32
 18/21 A kérdező kommentje:

#17 ehhez van néhány hozzáfűznivalóm.

1. Az én véleményem szerint állatias dolog első adandó alkalommal szexelni. Én ilyenkor ki is szoktam ábrándulni a pasiból, arra gondolok, hogy másokkal is pont ilyen könnyen szexel, nincs benne semmi tartás stb. Sokkal jobban értékelem, ha tud uralkodni az ösztönein. Nem játszmázasról van szó, de nem hiszem el, hogy kb 3-4 randit nem lehet kivárni, amíg valamennyire megismered másikat. Ezzel legalább számomra is tiszta lesz, hogy tényleg meg akar ismerni és nem csak szexre megy. Aki ennyire nem bír az ösztöneivel(mármint, hogy 5 perc után már leteper), ott már kapásból megkérdőjelezem a szándékait, a hűségességét stb. Sokkal különlegesebb is a szex, ha várunk vele, az ember jobban értékeli azt, amit nem kap meg azonnal.

2. Voltak kalandjaim nekem is, amikor nem akartam kapcsolatot. Akkor nyilván nem érdekelt, hogy egyből szexelünk, mert nem akartam folytatást sem, nem akartam megismerni a másikat(nyilván ez a kaland lényege:D). És azt kell mondjam, hogy nagyon, de nagyon ritka, ha valakivel rossz a szex. Alapból, ha csak olyannal fekszel le, aki tetszik és megvan a kémia, akkor gyakorlatilag nemis lehet rossz. Nekem csak akkor volt 1-2 rossz élményem, mikor olyannal voltam, akivel nem éreztem az összhangot közöttünk. Mármint, külsőre tetszett, de belsőre nem volt meg a közös nevező. Szóval ez ne legyen indok arra, hogy egyből neki akarsz esni valakinek, hogy "jaj de mivan, ha rossz vele a szex". Egyrészt, pár randit várni nem vesz el semmit az életedből(a türelmetlen embereket se szeretem és nekem ez erre is egy nagyon jó szűrő), másrészt nagyon kicsi az esély, hogy nem lesz jó.

Amúgy én a pasikon is úgy tapasztaltam, hogy jobban értékelik, ha nem fekszek le velük az első alkalmakkor. Ezt utólag mindig szóvá is teszik. Szóval hiába írtok itt mást, a gyakorlat azt mutatja, hogy a tartás nagyon is vonzó dolog, nem csak számomra, hanem sok pasinak is. De persze mindenki úgy áll ehhez, ahogy akar :D Peace.

2017. okt. 5. 07:50
 19/21 anonim ***** válasza:

#18 nak.

1. pontodhoz : nem olvastál el figyelmesen, nem azt írtam, hogy 5 perc után leteper.

Azt írtam, hogy nem a randi darabszámtól függ, hanem az együtt töltött időtől órákban mérve.

Ha az elsőrandi 12 órás, ezalatt sokkal jobben megismersz valakit, mint 5 db randi / 2 óra után.

És miért maradsz valakivel 12 órán keresztül ? Mert gondolom visz magával az egész együtt töltött idő, neeem ? Észre sem veszed és eltelt 12 óra, mert jól érezzük magunkat egymással, akkor meg miért ne fejezzük be egy kellemes vacsora+panzióban ?

2017. okt. 5. 08:35
 20/21 A kérdező kommentje:
#12 volt már ilyen 12 órás randim nekem is, a végén hajnalig beszélgettünk nálam, de csókon és egy kis izgatáson kívül nem történt más és ezt én is és a srác is nagyra értékeltük :) Én szeretem, ha az elején még húzzuk egymás agyát, sokkal izgalmasabb így :D
2017. okt. 5. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!