Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem hogy véget vetettem a szexkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Május óta randizgattunk egy pasival, majd két hónapra rá bevallotta ,hogy nem tud belém szeretni, de azért találkozhatnánk néha néha.. Ebbe bele is mentem egészen idáig. Vasárnap együtt voltunk , ahol bevallotta ,hogy nincs túl az előző kapcsolatán még , és most csak élvezni akarja az életet velem.. Ez nekem nagyon rosszul esett , ezért ma megmondtam neki,hogy nem nekem való ez a fajta kapcsolat, mert én már az elejétől fogva komolyabban gondoltam. Azt mondta rendben megérti.. Ő egy végtelenül kedves , törődő pasi, akit fáj elveszítenem.. De ő nem akar engem. Szerintetek jól döntöttem? 21/L ő pedig 32/F2017. okt. 3. 13:10
1/12 anonim válasza:
Teljesen jól, már, ha csak a korkülönbséget nézzük is.
Lépj túl rajta és keress mást.
2/12 anonim válasza:
Igen. Ha ő nem akar veled lenni csak testileg, akkor előbb utóbb úgy is véget ért volna. ÉS te többet is éreztél, szóval jobb ha ez most megtörtént, mint 2 év múlva.
3/12 anonim válasza:
Jó tudni, hogy bő fél évre le tud kötni egy nőt egy őt nem szerető csávó szexkapcsolatra.
Csökkent a vágyam hogy szeretni akarjak egy nőt. Köszi, hogy már tisztábban látom a dolgokat.
Amúgy a kérdésre válaszolva jól tetted, igen.
4/12 anonim válasza:
Jól. Ha még tovább húzod, remélve, hogy majd megszeret, csak rosszabb lett volna.
5/12 anonim válasza:
Jól tetted. Sok kitartást,később jobb lesz! Tapasztalatból mondom! :)
6/12 A kérdező kommentje:
Most tényleg rossz.. Remélem jobb lesz
2017. okt. 3. 13:50
7/12 anonim válasza:
Jól tetted, csak a logikádat nem értem. A "nem tud beléd szeretni" résznél miben reménykedtél, és miért éppen az exe említésénél világosodtál meg hirtelen?
8/12 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam , hátha csak idő kell hogy megszeressen.. Mivel azt is mondta ,hogy lassan lehet az ő bizalmába férkőzni.
2017. okt. 4. 07:10
9/12 anonim válasza:
Megértem,hogy reménykedtél,hiszen érzéseid voltak felé.Csak tudod,mindez valahol elpazarolt idő és energia volt.Persze ebből is tanultál valamit.Szóval igen,jól döntöttél!
10/12 anonim válasza:
9:
Ezért mondom, ahogy te is magyaráztad, hogy érdemes lenézni a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!