Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan gondolhatja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolhatja?

Figyelt kérdés
egy olyan férfi aki mások szerint nagy nőcsábász (én ebből csak annyit látok hogy facebookon nagyon sok nőt jelöl ismerősnek és kedvelgeti a képeket) komolyan gondolhatja azt hogy ne higyjem hogy csak szexet akar ezért egy évig képes várni addig nem fekszunk le egymással csak legyek a párja mert nem tud nélkülem élni??

2017. okt. 3. 08:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Adj neki egy esélyt, a puding próbája az evés. A bátyám is nagy nőcsábász volt, aztán jött egy bizonyos nő, onnantól megváltozott. Aztán sajna a nő szakított vele, nem bírta feldolgozni, halálba itta magát...
2017. okt. 3. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünneprontó lenni, de az a baj, hogy a szerelem rózsaszínködös mivolta előbb-utóbb elmúlik.

Így ha most beléd is van zúgva -legalábbis vágyik rád, ez az állapot idővel csitulni fog benne. Sőt, lehet hogy hamar, mert ha csak a végy haja, amiért nem kaphat meg, az hamar kiderül..

Aztán veled is jönnek majd a szürke hétköznapok, az ő libidója meg szexuális pezsgése attól még vinni fogja..

Szerintem.. É legalábbis nem hiszek abban, hogy egy férfi aki össze-vissza kúr, az megváltozik mert jön egy olyan ny.. Hagyjuk már. Ideig-óráig persze működhet.

Ez úgy is a szürke hétköznapokon fog kiderülni, amikor már 1 vagy több éve együtt vagytok. Szóval még csak ezzel a nem fekszel le vele pár hónapig ( 1 évig tudod, hogy úgyse húzzátok, ez nyilvánvaló ;) ), a lényeg, hogy még csak ez sem ad neked garanciát...

Persze te ismered, meg a kivétel erősíti a szabályt balhblah, lehet p a kivétel.

2017. okt. 3. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Nézzük sorjában a dolgokat. Először is az, hogy valaki a facen eljátssza a nagy kanegeret, nem jelenti azt, hogy az életben egyáltalán oda mer menni a lányokhoz.

De még ha valóban nagy nőcsábász is, az sem jelent semmit. Előbb-utóbb mind belefut egy olyan lányba, aki elkapja a tökét annyira, hogy egyéb vágya sem marad, mint hogy az imádott nő mellett horgonyt vessen. Csak ócska duma, hogy aki ilyen volt, az ilyen is marad. Az ember folyamatosan változik, akár beismeri ezt, akár nem. Naponta új ingerek érnek minket, naponta okosabbak, bölcsebbek leszünk. Nem állunk meg a kétéves szintünkön. A másik meg az, hogy az ember mindig arra vágyik, ami adott pillanatban nincs meg neki. Aki régóta tartós kapcsolatban él, az egy kis szabadságra, aki meg hetente cserélgeti a partnereit, az egy örök szerelemre.

2017. okt. 4. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"y egyéb vágya sem marad, mint hogy az imádott nő mellett horgonyt vessen"

Mondja ezt Miquel, aki itt már többször írta, hogy bár hosszú ideje házas, azért simán eltévelyeg másfele is, nem is egyszer..

(Ne vedd személyeskedésnek, mert nem annak szántam, pusztán úgy érzem, hogy ez is hozzátartozik objektívan a dologhoz. :) )

Már ami a "lehorgonyzást" illeti. ;)

2017. okt. 4. 19:35
 15/18 anonim ***** válasza:

"az ember mindig arra vágyik, ami adott pillanatban nincs meg neki. Aki régóta tartós kapcsolatban él, az egy kis szabadságra..."

"Mondja ezt Miquel, aki itt már többször írta, hogy bár hosszú ideje házas..."

2017. okt. 5. 09:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hiába másoltad be, elsőre is jól olvastam. Most másoljam be én is újra erre, amit írtam?

Pusztán a kérdezőnek nem biztos, hogy ugyanazt jelenti a lehorgonyzás, mint nálad. Ezért egészítettem ki ennyivel, hogy teljes legyen kép róla, mert szerintem hozzátartozik..

Konkrétan: lehet, hogy neki nem kéne ugyanis olyan partner hosszútávra, pláne nem házasságra, aki néha-néha megcsalja, de amúgy vele van. Ugyanis ez nem mindenkinek kell.

2017. okt. 5. 16:43
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 jól látod nem kell olyan ember. nem ismerem a válaszolókat annyira de mindenki válasza fontos. lehet ő nem talált olyan nőt aki mellett hűséges lenne de ha találna akkor az lenne lehet így gondolja...
2017. okt. 5. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, azzal kiegészíteném ismét, hogy ezt nem azért írtam, mert elítélem vagy bármi..

Az ő fogalma a hűségről más, mint pl neked vagy nekem. ( egyébként pont hogy azt állítja, hogy szereti a feleségét és ő az igazi.. szóval ennyit arról, hogy ez a mentalitás valóban a másik embertől függ-e. Bár szerintem a hűség sosem a másiktól függ, de erről

a "megfelelő ember" dologról ennyit.)

Szóval még egyszer:

Nem személyeskedem ezzel sem, mert mindenki saját maga dönti el, hogyan szeretne élni, és nem is nagyon érdekel.

Csupán tessék, tökéletes példa arra, hogy miért nem hiszek én ebben a " megfelelő lány mellett majd meg fog változni" dologban. Itt van maga az ellenpélda. :D

Aki hajtja a csajokat, és hajtja a vére, annak később is fogja. És ezt Miguel tudja a legjobban, kár álszenteskedni.

Csupán az ő fogalmában a "lekötöm magam" már egyenlő azzal, hogy veled él kapcsolatban, veled tölti a mindennapjait. A hűség már más tészta.

Ennyi a sztori lényege, még egyszer, személyeskedés nélkül volt, és pontosan a példa bemutatására szolgált. :)

Másrészt:

Egyébként persze te ismered, úgy is kiderülne előbb-utóbb, ő milyen. De pl a nagyon szenvedélyes pasik, akik már az első(!) találkozáskor is eltúlzóan nagy bókokkal jönnek, meg kb úgy viselkednek veled, mintha most találta volna meg élete párját.. Hát, azok akarnak a legjobban dugni.

2017. okt. 5. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!