Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most akkor hogy is van túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor hogy is van túl fiatal voltam?

Figyelt kérdés

Régen ha volt barátnőm akkor soha nem aludt nálam meg én se nála

úgy értem hogy együtt voltunk de csak találkozgattunk pedig évekig együtt voltunk,most viszont már ha van barátnőm el hozom hozzánk is nálam is alszik,régebben mint ha féltem volna haza hozni egy lányt ez miért van ? úgy értem hogy féltem mit fog szólni a lány ha el hozom .

2017. okt. 2. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt csak te tudod. En 17 eves korom ota egyutt aludtam a baratnoimmel. Nalam vagy naluk hetvegente. Hetkoznap suli volt.

Egyetemen egy koliban laktunk, igy gyakran aludtunk egyutt.

Felnottkent pedid az a fura, ha nem alszunk egyutt.

2017. okt. 2. 12:37
 2/2 anonim ***** válasza:
ez egyik családi barátot juttatod eszembe pár évvel ezelőttről, azt hiszem olyan 18-19 volt, nagyon nagy csajozó volt (mármint annak tartotta magát, tudod HVCS, de azért összeszedett 1-2 csajt), ő már azon a szinten volt, hogy hazahozta a barátnőket, pucér képeket mutatott a csajokról meg minden, de nem mert kotont venni a helyi boltban, mert az milyen ciki már, és emiatt az apjának kellett menni, hogy a helyi vagány fiának aki dugásról tudott csak beszélni, kotont vegyen.
2017. okt. 2. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!