Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szólítsam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés
sziasztok, minden reggel latok egy fiatal lányt aki nagyon tetszik, de nem ismerem. szívesen megismerném, szerintetek milyen indokkal szólítsam le?

2017. aug. 27. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem indok kell hanem természetesség. minden csaj szereti ha dicsérik. mondd neki, hogy figyeled pár napja/hete, mindig nagyon dögös, de még sosem volt olyan csinos mint ma:)
2017. aug. 27. 10:04
 2/15 anonim válasza:
Csak köszönj rá. Bemutatkozol, megmondod mindennap látod erre fele, rákérdezel, hova megy stb. Csak szimplán beszélgess vele. Én ugyanebben a cipőben jártam most. 3 hét után tudtam nagynehezen megszólítani. Félig sikerült, mert bizonyítottam magamnak, hogy megy ez nekem, de sajnos a lány elutasított 7 év korkülömbség miatt.:D
2017. aug. 27. 10:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Szólítottak már le így, nem kell túl bonyolítani. Az első jól írta, ez aranyos szöveg. Azt is mondhatod hogy szimpatikusnak tűnik, örülnél ha megismerhetnéd stb. stb. A merre mész meg hány óra az olyan, hogy ha nem vagy beszédesebb típus, akkor a válasz után abbamarad a beszélgetés.
2017. aug. 27. 10:29
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen, az első jól írta.

Merd leszólítani, megdícsérni, annak mindenki örül. Esetleg csatlakozz hozzá egy darabon..

Csak ne akkor tedd, ha ismerősökkel van persze. :-)

Esetleg tudd meg valakitől, hogy hívják, van e valakije, hogy magabiztosabb lehess :-)

Aki mer, az nyer. Sok sikert!

N

2017. aug. 27. 10:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom sehogyse meg, hogy van e valakije, mert egyáltalán nem ismerem, csak ugyanabba a városba jár dolgozni ahova én, es csak reggelente látom emiatt. :) de nagyon szimpatikusnak tűnik, ezért szeretném megismerni:)
2017. aug. 27. 10:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Jo, jo egy exovertalt lanynal, de egy introvertalt lanyt ezzel elijeszted, meg akkor is ha tetszenel neki. Inkabb hasznald a terkepet, es valassz ki vmi kozertet vagy vmi olyan helyet ami kozterulet, es kerdezd meg, hogy nem e tudna segiteni neked.
2017. aug. 27. 11:01
 7/15 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy reggelente dolgozni jár, így néz nincs sok időm, ahogy nekem se.

Hétfőn jelentkezek, hogy mi a helyzet:)

2017. aug. 27. 12:43
 8/15 A kérdező kommentje:

Majdnem leírtam rendesen :D d

Reggel alig tudok szerintem vele pár percet beszélni, mert megyünk dolgozni. Ő is, én is, de bízok benne, hogy megmerem legalább szólítani.. :D Az biztos h mindenképp bocsánatot kellene tőle kérnem, mert pénteken úgy lebumbultam miközben néztem, hogy még ő is meglepődött... :D

2017. aug. 27. 16:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor is nagyobb sikerrel jársz, ha megszólítod egyik reggel, mint a közertes kamuszöveg. ;-)

Pláne ezek után, hogy észrevette, hogy bambulod.

Hajrá:-)

aztán írj a.fejleményekről, kíváncsiak vagyunk :-)

2017. aug. 28. 15:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam ma vele, de szerintem csak nyáron dolgozott itt, mert nem jött ma arra, pedig eddig mindig akkor találkoztunk:(
2017. aug. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!