Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nem indok kell hanem természetesség. minden csaj szereti ha dicsérik. mondd neki, hogy figyeled pár napja/hete, mindig nagyon dögös, de még sosem volt olyan csinos mint ma:)
2017. aug. 27. 10:04
2/15 anonim válasza:
Csak köszönj rá. Bemutatkozol, megmondod mindennap látod erre fele, rákérdezel, hova megy stb. Csak szimplán beszélgess vele. Én ugyanebben a cipőben jártam most. 3 hét után tudtam nagynehezen megszólítani. Félig sikerült, mert bizonyítottam magamnak, hogy megy ez nekem, de sajnos a lány elutasított 7 év korkülömbség miatt.:D
2017. aug. 27. 10:13
Szólítottak már le így, nem kell túl bonyolítani. Az első jól írta, ez aranyos szöveg. Azt is mondhatod hogy szimpatikusnak tűnik, örülnél ha megismerhetnéd stb. stb. A merre mész meg hány óra az olyan, hogy ha nem vagy beszédesebb típus, akkor a válasz után abbamarad a beszélgetés.
2017. aug. 27. 10:29
Igen, az első jól írta.
Merd leszólítani, megdícsérni, annak mindenki örül. Esetleg csatlakozz hozzá egy darabon..
Csak ne akkor tedd, ha ismerősökkel van persze. :-)
Esetleg tudd meg valakitől, hogy hívják, van e valakije, hogy magabiztosabb lehess :-)
Aki mer, az nyer. Sok sikert!
N
2017. aug. 27. 10:47
5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom sehogyse meg, hogy van e valakije, mert egyáltalán nem ismerem, csak ugyanabba a városba jár dolgozni ahova én, es csak reggelente látom emiatt. :) de nagyon szimpatikusnak tűnik, ezért szeretném megismerni:)
Jo, jo egy exovertalt lanynal, de egy introvertalt lanyt ezzel elijeszted, meg akkor is ha tetszenel neki. Inkabb hasznald a terkepet, es valassz ki vmi kozertet vagy vmi olyan helyet ami kozterulet, es kerdezd meg, hogy nem e tudna segiteni neked.
2017. aug. 27. 11:01
7/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy reggelente dolgozni jár, így néz nincs sok időm, ahogy nekem se.
Hétfőn jelentkezek, hogy mi a helyzet:)
8/15 A kérdező kommentje:
Majdnem leírtam rendesen :D d
Reggel alig tudok szerintem vele pár percet beszélni, mert megyünk dolgozni. Ő is, én is, de bízok benne, hogy megmerem legalább szólítani.. :D Az biztos h mindenképp bocsánatot kellene tőle kérnem, mert pénteken úgy lebumbultam miközben néztem, hogy még ő is meglepődött... :D
Szerintem akkor is nagyobb sikerrel jársz, ha megszólítod egyik reggel, mint a közertes kamuszöveg. ;-)
Pláne ezek után, hogy észrevette, hogy bambulod.
Hajrá:-)
aztán írj a.fejleményekről, kíváncsiak vagyunk :-)
2017. aug. 28. 15:41
10/15 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam ma vele, de szerintem csak nyáron dolgozott itt, mert nem jött ma arra, pedig eddig mindig akkor találkoztunk:(
Kapcsolódó kérdések: