Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire jönnek be az ilyen típusú lányok? (kép)
2017. okt. 1. 21:36
Aki fent van instagrammon, az eleve agyhalott, tehát semennyire. Ezen meg amúgy látszik is, hogy buta, mint a főd. Ilyen tipikus pózolós kis k. rva. Hányingerem van az ilyenektől.
2017. okt. 1. 21:38
Egyébként ilyenkor mindig ledöbbenek, hogy egy 20 év körüli lánynak ugyan honnan van kerete arra, hogy bikiniben és egyéb fürdőruhákban pózóljon yachton, tengerparton, tengerre néző lusxusszálló erkélyén, a szálloda jacuzzijában, tigris mellett, egyéb világkörüli utakon.
Kérdezem én, MIBŐŐŐŐL? Ha magának kereste akkor egyszerű prosti, ez abszolút egyértelmű. Ha pedig más finanszírozta neki akkor ugyan mire vág fel vele?
Nekem egy ilyen nő tipikusan olyan mint férfiaknál egy apuci pénzéből vásárolt BMW előtt disco mellett csajokkal pózolgató ecsethajú, újgazdag gyopár. Nem véletlenül nem lenne kedvem megismerni egyik típust sem. A képek többnyire magukért beszélnek. Tipikus, exhibicionista "nézd én hol és merre vagyok, mi mindent engedhetek meg magamnak alig 18 évesen amiről te csak álmodhatsz" emberek.
2017. okt. 1. 21:39
14/27 A kérdező kommentje:
A természetfotós meg vicces videós instákkal nekem semmi bajom.
2017. okt. 1. 22:09
Se külsőre, se stílusra nem jön be egyáltalán.
2017. okt. 1. 22:43
Ez egy semmirekellő díszpitsa. Legfeljebb arra tudnám használni, hogy leszólítom, beültetem az Audiba, leállok vele valahol az út szélén, mélytorokkal leszopatom, ráültetem a farkamra, adok neki egy pofont, hogy pörögjön rajta körbe-körbe, mint a ringlispíl, a végén meg az arcára verem, aztán beülök a kocsiba, és elhúzok, őt meg otthagyom az út szélén.
2017. okt. 1. 22:45
Túl vékony, túl mesterkélt. Nekem az átlagos testalkatú "lány a szomszédból" típusú csajok jönnek be. Azok, akikkel simán el tudom képzelni, hogy sörözni/kávézni/kirándulni megyünk vagy hétvégén egy vendégházban szalonnát sütünk és utána spiccesen meghempergünk a füvön. :D Vagy akivel antikváriumokba járunk. Az ilyen instagram-életű bigék kapcsán mindig felmerül bennem a kérdés, hogy mit akar kompenzálni a magamutogatásával?
2017. okt. 1. 22:50
Hány éves? 13? 13 és fél?
2017. okt. 1. 23:14
Kinek mutogatja magát? Nem túl okos dolog minden sz*rt kirakni...
2017. okt. 2. 00:01
Kapcsolódó kérdések: