Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsonyabb férfiak, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsonyabb férfiak, milyen típusú nők jönnek be nektek?

Figyelt kérdés
170cm max 175 cm-es férfiak válasza érdekelne főleg.:)
2017. márc. 12. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem baj ha 158 centisen válaszolok? Nekem az olyan kis bájos arcú szeretni és ölelgetni valók tetszenek. Kis félénk bújós lányok. Őket nagyon imádom.
2017. márc. 12. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Bármilyen aki kedves és tényleg tud szeretni. Lehet vele hülyéskedni is, de természeten megvan a kellő komolysága ahhoz, hogy elérjen valamit az életben is. Szóval legyen társ, de tudja hol vannak azok a bizonyos határok.

Külsőre tetsszen kb, ennyi. Nincsen ideálom sem nagy igényeim.

2017. márc. 12. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:

173cm vagyok, eddig csak 1-2cm-el magasabb barátnőim voltak :D Igazából szerintem köztünk is ugyanannyira más az izlésünk mint az egész férfitársadalomnak.

Nekem a szép arc ami nagyon fontos. Inkább fenék párti vagyok mint mell szóval a feneke legyen jó, magasság annyira nemszámít kérdés ő tolerálja-e, ha a javára szól. :D

2017. márc. 12. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:

A magasság tekintetében annyi elvárásom van csak, hogy ne legyen nálam sokkal magasabb, pár centi még belefér. Persze az alacsony nők is tetszenek, bár eddig ők voltak kisebb arányban. :) Kinézetre nehéz bármit is mondani, nálam az összkép dönt. Nem szeretem a műnőket és a plázacicákat, jobban vonzódom a természetes külsőhöz. Ami nálam kizáró ok, az az, ha túlsúlyos. És itt nem az 55 kg-os nőkre gondolok, akik magukat már kövérnek látják. Nem kell fitneszkirálynőnek lennie, csal legyen egy egészséges alakja.

Ha van humora, egy érdeklődő személyisége, és ezek mellett kedves, aranyos, és vannak céljai az életben, az már az ismerkedéshez elég, utána pedig majd kiderül a többi. Lehessen beszélgetni vele mindenről, ne ragadjon le az ÉjjelnappalBudapest és társai szinten.

Lehetőleg ne legyen egy partykirálynő, aki minden hétvégén a diszkóban akarja rázni magát.

Ha van valami bajom, hallgasson meg, érdeklődjön, hisz én is megteszem fordított esetben, mert érdekel, mi van vele. tehát lelkileg is legyen a társam, ne csak testileg. :)

Kezdésnek ez elég, bár úgyis megkapom erre, hogy túl nagyok az elvárásaim. :)

30F / 170cm

2017. márc. 12. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel mi az előnytelen adottságunk miatt gyakorlatilag nem is válogathatunk, ezért számomra szinte bármilyen csaj bejön. Annyi, hogy ne legyen hurkásan kövér (a nőiesen molett alkat is belefér pl. ez: [link] illetve az arca azért legyen nőiesen finom (ne legyen kilincsorra), meg az ő érdekében sem árt, ha nem magasabb tőlem. De hogy milyen a végzettsége, szemszíne, hajhossza, melle stb. hülyeségek, az engem totál nem érdekel, mert úgysem én leszek döntési helyzetben, hanem a csaj, aki vagy elfogad vagy keres tőlem egy "jobbat". Mondom mindezt úgy, hogy jóképű vagyok.
2017. márc. 12. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

A párom 165-166, és mindig alacsonyabb barátnői voltak.

Velem neten ismerkedett meg, kezdettől tudva, hogy magasabb vagyok nála (168cm). Ezért picit félt is találkától (bár eltökélte, hogy levesz a lábamról, mert tetszek neki), hogy nem akarok majd tőle semmit... benézte, egy ideje már együtt is élünk. :)

A 164 cm-s exem viszont egy echte lúzer, neki tíz év alatt két barátnője volt (egyik én), mert annyira leordít róla, hogy semmi önbizalma. Így járt, sok csajnak nincs szüksége egy rinyagépre.

2017. márc. 13. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:

- egyébként a vékonyabb alkat, semmiképp sem a súlyosak

- ő is inkább fenék párti

- smink minimál (nem szereti a kikent macákat), öltözködésre pedig amit az adott lány szeret, és jól érzi magát benne

- rajtam pl. szereti a rövid sortokat, vagy szoknyát, mert imádja a hosszú lábaim - ahogyan én is a zömök, alacsony alkatát :)

28n

2017. márc. 13. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!