Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak megtudnátok fogalmazni, hogy mi az amit keresel egy nőben?
általában a melltartópánt. De előfordult már, h a gumit..igaz azt akkor ketten kerestük vele együtt x)
háháh
Nehéz kérdés. Sok apróságot, vagyis, ezek megfelelő keverékét.
Humor fontos, ahogy az általános intelligencia is (nem tárgyi tudásra gondolok főleg). Szeretem ha nyitott a világra, érdekli ami körülveszi. Fontos, hogy ne legyen semmilyen téren szélsőséges (se rasszista, de olyan se, aki mondjuk az állatok jogaiért küzd 7x24-ben. Nekem is fontos a természetvédelem, de minden ideálja van szélsőséges követője, ezt pozitív dolgoknák sem szeretem)
Legyen hűséges, legyen őszinte, tudja megmondani, hogy mit szeretne, mit gondol, mi bántja, miben nem ért egyet velem.
Legyen olyan munkája amit szeret.
Legyen közös hobbi, ha nem is kell, hogy mindenben megegyeztünk.
Tetszen a kinézete. Ez az, amit a nők általában félreértések. Exem például nekem nagyon tetszett, pedig objektíven nézve (mindenki más szerint) elég karakteres, baltával faragott arca volt. Én mégis gyönyörűnek találtam. Szóval amikor azt mondom tetszen, akkor nem a mindenki által gyönyörűnek tartott topmodellre gondolok.
Hát, nekem kb ez a fontos egy nőben. Így átolvasva semmi extra, mégis azt hiszem túl magasra teszem a lécet, mert hosszabb ideje egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!