Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak megtudnátok fogalmazni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak megtudnátok fogalmazni, hogy mi az amit keresel egy nőben?

Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 00:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%

általában a melltartópánt. De előfordult már, h a gumit..igaz azt akkor ketten kerestük vele együtt x)

háháh

2017. okt. 1. 02:32
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
A G pontot!
2017. okt. 1. 02:54
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
#8 egyáltalán miért akarsz hazudni a barátnőjelöltednek? Miért próbálod átverni? Ez valami rögeszmés játék a részedről? Amint rajtakapnálak, hogy hazudsz, már repülnél is...nemis tudom, mi érteme egy ilyen kapcsolatnak :D
2017. okt. 1. 04:52
 14/25 BlackSword ***** válasza:
91%
Társat, akivel egy "nagy kaland az élet"... Aki mellett a rossz is jó... De nem barátot, ivócimborát, lelki szemetest, vagy bejárónőt, esetleg főnököt... Pótanyát meg végkép nem...
2017. okt. 1. 06:48
 15/25 anonim ***** válasza:
Attól függ. Mire keresem? Ha sex, akkor a külső szimplán. Ha nem, akkor szerintem a legfontosabb a hűség és az őszinteség, illetve a változás lehetősége. Írhatnám, hogy vicces, aranyos, figyelmes, bla bla bla. Nyilván ezek is fontosak, de ez alapból adott, ha már odáig jutok, hogy ismekedjek.
2017. okt. 1. 06:55
 16/25 anonim ***** válasza:
A nőt...hogy az milyen, könyvet tudnék róla írni...de mindenképpen a kisugárzásából, mozdulataiból, gondolkodásából, öltözködéséből megérzem.
2017. okt. 1. 07:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Valami +-t, amitől többnek látom mindenki másnál. Ez lehet egészen apró dolog is, mint pl. a mosolya. Ami nagyon fontos, hogy a társaságában jól érezzem magam, lehessen vele viccelődni és elmélyülten beszélgetni is.
2017. okt. 1. 08:04
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés. Sok apróságot, vagyis, ezek megfelelő keverékét.

Humor fontos, ahogy az általános intelligencia is (nem tárgyi tudásra gondolok főleg). Szeretem ha nyitott a világra, érdekli ami körülveszi. Fontos, hogy ne legyen semmilyen téren szélsőséges (se rasszista, de olyan se, aki mondjuk az állatok jogaiért küzd 7x24-ben. Nekem is fontos a természetvédelem, de minden ideálja van szélsőséges követője, ezt pozitív dolgoknák sem szeretem)

Legyen hűséges, legyen őszinte, tudja megmondani, hogy mit szeretne, mit gondol, mi bántja, miben nem ért egyet velem.

Legyen olyan munkája amit szeret.

Legyen közös hobbi, ha nem is kell, hogy mindenben megegyeztünk.

Tetszen a kinézete. Ez az, amit a nők általában félreértések. Exem például nekem nagyon tetszett, pedig objektíven nézve (mindenki más szerint) elég karakteres, baltával faragott arca volt. Én mégis gyönyörűnek találtam. Szóval amikor azt mondom tetszen, akkor nem a mindenki által gyönyörűnek tartott topmodellre gondolok.

Hát, nekem kb ez a fontos egy nőben. Így átolvasva semmi extra, mégis azt hiszem túl magasra teszem a lécet, mert hosszabb ideje egyedül vagyok.

2017. okt. 1. 08:08
 19/25 anonim ***** válasza:
46%
...... és ezek a mai férfiak....
2017. okt. 1. 08:32
 20/25 anonim ***** válasza:
66%
Ezek nem a mai férfiak, hanem az általános trollok.
2017. okt. 1. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!