Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arrol, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arrol, hogy úgy tûnt akar velem lenni egy férfi mindaddig amíg kiderült 5évvel idôsebb vagyok mint amennyinek hitt?

Figyelt kérdés
Hetekig találkozgattunk ezzel a pasival és ki is nyilvánította tetszését irányomba..annyit tudott, hogy mikor diplomáztam, de 5évvel késôbb mentem egyetemre..aztán amikor szóba került a korom ledöbbent és nem tetszett neki egyáltalán, pedig ô idôsebb nálam 3évvel.32vok ô meg 35.Mindenesetre azóta nem keresett..
2017. szept. 20. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha a korodba volt szerelmes akkor ne csodálkozz. Ha valakinek ennyire számít a korod akkor mért foglalkozol vele? Örülj annk hogy később nem kell ilyen emberrel bajlódnod.
2017. szept. 20. 14:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Semmit, saját döntése. Huszonéves barátnőt akar magának. Engem is utasítottak már nem egyszer csajok merthogy 30 vagyok és ez több mint amennyinek elsőre gondoltak így pedig már nono.
2017. szept. 20. 14:18
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Hat, ha ez megnyugtat, akkor az irasod alapjan maximum 17-nek hiszlek. "Vok"... edes krisztusom.
2017. szept. 20. 14:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Kihátrál az ember ennél jóval kevesebb miatt is, lépj tovább. Nincs értelme ezen rágódni és pazarolni a drága időt.
2017. szept. 20. 14:39
 5/15 A kérdező kommentje:
Ok továbblépek csak nem értem. Ha feleséget akar valaki akkor még megértem ha fiatalabbat akar hosszútávra, de ha egyébként tetszettem neki akkor nem értem mit számít mennyi vagyok
2017. szept. 20. 14:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha feleseget akarna akkor is idiotasag direkt fiatalt keresni. Ne foglalkozz vele, azt hiszi, talal majd valami 20 evest, de nem fog. Nem tudja elfogadni, hogy eljart felette az ido, azert dobott.
2017. szept. 20. 15:03
 7/15 A kérdező kommentje:
Jól néz ki ez a férfi nem úgy mint aki felett eljárt az idô:),de egyelôre ez nálam se mondható el..
2017. szept. 20. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Lehet, te sem örültél volna, ha megtudod, nem is 35, hanem 40...
2017. szept. 20. 16:04
 9/15 anonim ***** válasza:

És azért gondolta, hogy öt évvel fiatalabb vagy, mert ennyivel fiatalabbnak hitt, vagy azért mert ezt hazudtad?

Mert ha hazudtál és rájött, lehet hogy inkább ez a baja és nem az életkorod.

2017. szept. 20. 16:13
 10/15 anonim ***** válasza:
Manapság ez van..beteg egy világ..
2017. szept. 20. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!