Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk azóta megváltoztam miért van?
Figyelt kérdés
Volt egy 3 éves kapcsolatom úgy éreztem hogy végre van valaki aki imád szeret de hát persze megint nem így lett csak bele éltem magam mind 1 is a lényeg az hogy,amióta szakított velem eleinte nem ettem heteket most meg amit eddig szeretem csinálni már nem is csinálom eddig mindig önimádó voltam ha volt egy pattanásom szinte ki se mentem most meg szinte nem is borotválkozom az sem érdekel hogy nézzek ki semmi sem érdekel ez miért van ? meg nem akarok senkivel sem beszélni már hónapok óta . 20f.2017. szept. 20. 12:19
1/6 anonim válasza:
Mindezt 20 évesen? Mi lesz veled később, ha képtelen vagy kezelni a szakítást? Tudod hány lesz még ilyen?
Szedd össze magad, képletesen fogd meg a hajad és húzd ki magad az önsajnálatból, ne merülj el benne!
Csak elhatározás kérdése minden!
Tedd rendbe magad, (önimádó ne legyél mert az undorító) menj emberek közé, szórakozz, keress mást, mert "kutyaharapást szőrével" a legjobb orvosság, na meg a hasznosan eltöltött idő!
3/6 A kérdező kommentje:
első. igen tudom hogy azt kéne tennem de ha pl rá gondolok akkor el megy még a kajától is kedvem és igen 20 vagyok de érzékeny vagyok amit mai napig is bánok talán nem tudom az életet úgy élni ahogy azt valójában kéne mindig ha van egy komolyabb kapcsolatom akkor mindig azon gondolkozok hogy majd na ő az akivel le fogom élni az életem hol ott mindig én szenvedek el és nem akarok ismerkedni mert megint csak tudom hogy én járnék rosszul.
2017. szept. 20. 12:42
4/6 anonim válasza:
Az van, hogy egyáltalán nem biztos semmi egy párkapcsolatban. Ha jól érzed magad benne, örülj neki amíg van. Utána meg majd lesz másik, aminek ugyanúgy fogsz örülni. Vagy jobban.
De a leírás alapján el tudom képzelni, hogy most orvosi értelemben is depressziós vagy, úgyhogy menj szakemberhez.
6/6 anonim válasza:
Ez mqr nem természetes reakció. Nem tudod feldolgozni a " veszteséget". Pszichológust keress fel, hamar helyrehoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!