Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban? Mitől lesz működőképes és mi az ami elrontja? Mik a szabályok?
Figyelt kérdés
Nagyon rég voltam utoljára valakivel, akkor még számítottam inkább tininek, mint felnőttnek, most viszont életem első "normális" kapcsolatában vagyok, de hála a sok egyedül töltött időnek, teljesen megijedtem. Eddig eléggé magabiztos voltam, de az elmúlt pár napban, mikor rájöttem, hogy ez tényleg egy kapcsolat összeomlottam. Megijedtem attól, hogy már nem egyedül vagyok, hogy elrontom a dolgokat, hogy nem vagyok elég jó és sorolhatnám..és folyamatosan keresem a kibúvókat és az érveket, hogy ez miért nem működhet. Tudom, hogy ez hiba, de teljes káosz van bennem és legszívesebben elmenekülnék az egész elől, miközben mindig is egy ilyen férfira vágytam, aki így viselkedik velem.2017. szept. 20. 07:39
11/11 anonim válasza:
El kell dönteni mit akarsz. Ha maradni akarsz benne, akkor viselkedj úgy. Azaz ápold a kapcsolatot, ápold az intimitást (nem csak a szexet), legyél jelen, de ne túlzottan. Érezze, hogy mellette állsz.
Ha nem akarsz vele lenni, akkor meg úgy viselkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!