Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy még szeret-e?
A barátnőm pár napja szakított velem, mert szégyenli a mostani helyzetét. Tudom, hogy szeret még, csak tagadja, nem szeretné, ha gyengének látnám, erős szeretne maradni/látszani. Szakításunk előtti utolsó találkozásnál látszott rajta, hogy szeret még, de már távolságtartó volt.
Ha találkozok vele, milyen apró jelekből tudhatom, hogy szeret még? Szakításunk előtt 2-3 nappal már nagyon nehezen mutatta ki az érzelmeit irántam.
ez így nem jó. ami nem megy, azt nem kell erőltetni! Keress mást!
én még a szexet sem javasolnám, csak végszükség esetén
25f
Az olyan kapcsolatot el kell engedni, ahol a parodnak elotted is erosnek kell mutatnia magat, amikor valami baja van. Illetve ha barmi szegyelni valoja van elotted.
Egy normalis kapcsolatban ilyenek nincsenek.
Ha valakit szeretünk, azt nem lökjük el. Te ellöknéd azt, akit szeretsz? Gondolom nem. Ez így leegyszerűsíti a helyzetet.
A leírásodból az jön le, hogy őt nem érdeklik a te érzéseid, meg az hogy veled mi lesz, csak az hogy ő milyen hullámvasúton ül. Ez így eléggé egyoldalú.
A millio dollaros kerdes: milyen helyzetben van o?
Mi az ami felulirja azt az alap tenyt, hogy a szerelmunkre barmiben szamithatunk es szamitunk is ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!