Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy lány akarja-e a csókot?

Figyelt kérdés
Jóban vagyunk egy lánnyal, jól érezzük magunkat együtt, megvan a rendszeres testi kontakt is, úgy érzem, kölcsönös lehet a vonzalom, csak nem merek lépni. Nem igazán érzem, hogy mikor van itt az ideje a csóknak, akarja-e, nem akarja, és nem tudom, mit tegyek. Nem nagyon voltak még annyira intim dolgok, bár simogattam már a haját, az arcát, a hasát, a kezét is megfogtam már párszor hosszabb időre, és sosem tiltakozott semmi ellen, nem érezteti azt, hogy nem kér belőlem, és ő is mindig találkozni akar velem. Eléggé tapasztalatlan vagyok, nem is volt túl sok sikerélményem a lányoknál, szeretném őt megcsókolni, csak fogalmam sincs, mire kell figyelnem, hogy megtudjam, akarja-e vagy hogy jókor teszem-e. Szeretnék tanácsokat kérni, és köszönöm, ha tudtok segíteni.

2017. szept. 15. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

ölelésteeeeeszt!!!

szemből mikor megöleled, akkor:

-ha összeér a csípőtök, vonzódik hozzád, mehet a csók!

-ha nem ér össze a csípőtök, akkor találj mást! :)

2017. szept. 15. 22:15
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem az őszinteségnek és a teljes bizalomnak van varázsa, nem annak, hogy az ember önmagában őrlődik és nem meri kimutatni, amit érez.
2017. szept. 15. 22:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne kérdezd meg. Hidd el, nagyon kiábrándító.

Hajolj oda, és nézd, mit reagál. Vagy ilyesmi.

2017. szept. 15. 22:29
 14/20 anonim ***** válasza:
38%

Aki emiatt kiábrándul belőlem, annak a társaságára igazából nem is vágyom. :D De akivel eljutok a csókig, az biztos nem fog "kiábrándulni belőlem". Egyébként is, mi az, hogy kiábrándulni valakiből? Kiábrándulni csak akkor lehet, ha elvárásokat támasztottam, és nem teljesültek. De miért akarna bárki is megfelelni más elvárásainak? Nem az lenne a jó, ha úgy fogadnának el titeket, ahogy vagytok? Nem értem, hogy mi értelme van ezeknek a felszínes kapcsolatoknak. Vagy ti láttok értelmet abban, ha valaki egy álarcba szeret bele, és nem belétek?

2017. szept. 15. 22:40
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

#14 Most rendkivül meglepö dolgot fogok irni. Minden ember mas, es vannak, akinek nem az jön be ami neked. Fontos dolog az öszinteseg es a tisztelet, ezt alairom. De van akinek nem tetszik, ha elöre megkerdezik. Sajnalom, nem tehetek rola, nekem ez megöli a hangulatot, a romantikat es igenis kiabrandito. Kb. olyan mint amikor megkerdezik, hogy jo lesz, ha szülinapodra ezt meg azt kapsz? Jo oke örülök neki, örülök, hogy biztos olyat akart ami tetszik, de oda a meglepetes varazsa. Vannak ilyen szep pillanatok az eletben, amiket szerintem kar elrontani a rakerdezessel.

Erröl mindenkinek nyilvan mas a velemenye, mindenki csak azt tudja elmondani neki szemelyesen hogyan tetszene.

2017. szept. 16. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

De ha meg "nem pont a jó pillanatban" teszi az is kiábránító, holott ha akkor tette volna akor jó lett volna. De senki nem látja a jövőt előre... Ez így dupla vagy semmi.

2017. szept. 16. 10:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Okés, szerintem a megkérdezés sem rossz ötlet ha ez határozottan és önbizalommal telve történik. Tehát a szemembe néz, rám mosolyog és megkérdezi teljesen nyugodtan. Ha zavarban van és szerencsétlenkedik, az tényleg kiábrándító, de igaza volt annak aki itt írta, legyél őszinte, kérdezz rá, bontsd le a korlátaidat. Ennyi.

Azonban ha nem akarsz rákérdezni, akkor egyszerűen az alkalmas pillanatban nézz a szemébe, mosolyogj rá, esetleg simítsd meg az arcát, lassan hajolj oda és csókold meg. Ha vevő rád és volt már sikeres randi, nem fog kiakadni. :-)

2017. szept. 16. 11:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Könnyes jelenet lenne, mivel én nagyon elérzékenyülök ilyenkor, nem is érzem magam a saját "urának". Nem sírom el magam, de rejtetten könnyeznék, mikor ezt megkérdezem. Ha pedig igent mond akkor lehet még jobban. Nem tudom hová tenni ezt a dolgot, sajnos.

2017. szept. 16. 12:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon kiábrándít a kérdés előtte. A csók idejét egyszerűen érezni.

Ha barátkoztok a lánnyal és nem volt még randitok, akkor viszont inkább kérdezd meg, könnyen meglepődés lehet a vége, ha a lány csak barátként és nem férfiként tekint rád.

Ha viszont megvan a vonzalom, akkor általában eljön (mondjuk búcsúzáskor csókold meg először, akkor az sem olyan gáz ha visszakozik, mert gyorsan leléphetsz) az a bizonyos csend. Amikor mindketten zavarban vagytok de még ott álltok egymás előtt és rövidebb, zavart pillantásokat váltotok. Na az a csók ideje. Először csak húzódj hozzá közelebb, aztán mondjuk a vállától az arca felé simítsd meg (mert ezt még mindig álcázhatod ölelésnek az utolsó pillanatban ha szükséges :D), közben döntsd a fejed és közelítsd felé az arcod. Ha nem húzódik el, akkor hagyd az arcán a kezed és mehet először egy óvatos, puhatolózó szájrapuszi, elhúzódsz, és ha mosolyog vagy még többre vár, akkor a csóóók.

Én biztos így csinálnám ha férfi lennék, de nőként is ennek a forgatókönyvnek örülnék a legjobban.:))

22L

2017. szept. 16. 12:03
 20/20 A kérdező kommentje:
#19: Hát tény, hogy kimondott randink még nem volt, de úgy érzem, ez több a barátkozásnál. Én legalábbis próbáltam finoman kimutatni, hogy vonzónak találom, és igyekeztem közeledni, de ő is kezdeményezett ölelést, simogatást, többször eljátszotta már, hogy végigsimította a felkaromat, és közben a szemembe nézett, én meg leblokkoltam, mert egyszerűen gyönyörű és kívánatos volt, csak nem tudtam, hogyan tovább. És mondom, sosem tiltakozik semmi ellen, nem húzódik el, akárhányszor fogom meg a kezét, simogatom az arcát, sosem húzódik el, nem rezzen össze, utána is mindig ugyanolyan kedves és normális, és ő is akar találkozni velem. Nem tudom, ez elég jelzés-e a részemről, hogy többet szeretnék.
2017. szept. 16. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!