Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez lekoptatás, elutasítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez lekoptatás, elutasítás volt a részéről?

Figyelt kérdés
3 hónapja dolgozok itt, egy kollégámba pedig totál belezúgtam. Nem nagyon beszéltünk eddig de mindig kedves volt velem. Nem akartam bele esni de csak rá tudok gondolni. Viszont okán fura velem, csinos, dekoratív csajnak érzem magam és mindenki szokott dicsérni, vagy burkoltan utalni arra hogy szexi vagyok. Amikor probálnék szemezni vele, néha tartja, utána elkapja a tekintetét. A folyosón is változó, volt mikor lesütötte a szemét, de mosolygott. Vagy amikor tollat adtam neki, összeért a kezünk. Most próbáltam volna kérni tőle egy telefon töltőt, de azt mondta nincs nála, miért nem megyek a másik irodába amikor ott a sok srác és kérek tőlük... nem tudom hogy felháborodott e ezen mert olyan volt a hangja... Kínomban csak annyit bírtam mondani hogy oké és eljöttem... Most ilyenkor mi van? Be akartam jelölni Facebookon is de most nagyon beijedtem....
2017. szept. 14. 13:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Persze, bár nekem kicsit valószínűtlen hogy 200 ember szerint csinos vagyok és 1 ember szerint meg nem, és az pont ő. Meg persze nem azt akarom hogy vegyen feleségül most. Csak szeretnék közel kerülni hozzá, megismerni. Ciki helyzet nélkül.

2017. szept. 14. 14:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért is van zavarban, mert egyszerűen nem kíváncsi rád, de erőlködsz és bunkó sem akar lenni, hogy elutasít. És de, lehet ő az, akinek pont nem jössz be. Ez van.
2017. szept. 14. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha cikinek találod azt az egyszerű lépést miszerint közlöd vele : Szia,szimpatikus vagy,szeretnélek jobban megismerni.Bejelölhetlek fészen?Beszélhetnénk időnként." akkor sajnálattal közlöm ön valószínűsíthetően túl gyéká színvonal a sráchoz!
2017. szept. 14. 14:49
 14/18 anonim ***** válasza:

"Ciki helyzet nélkül."

Márpedig a kockáztatás nem a férfiak privilégiuma. 2017 van, nem?

2017. szept. 14. 15:00
 15/18 A kérdező kommentje:
2017 van, csak azt nem akarom hogy kirúgjanak, mert "zaklatom".
2017. szept. 14. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Sztem csak leakar ràzni és igy próbàlkozik hàtha feladod .
2017. szept. 14. 23:20
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
A lesütött szem nâlam egyenlő az elutasítással .Sztem csak azért mosolygott mert zavarban volt megbàntani meg nem akart de valahogy a tudtodra akarta adni hogy kopj le .Én kerülném nagyégbe .Ha akar valamit akkor probàlkozzon ő.
2017. szept. 14. 23:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Sztem ő az a pasi aki gyàva és vàlaszt inkàbb kevésbé szép dekoratív csajt magànak. Nem csalódik benne nem csalja meg stb.Gondolom nem akar kockàztatni egy olyan nővel aki szép is dekoratív is meg minden .
2017. szept. 14. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!