Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nincs ló, jó a szamár is?
Ismerkedtek egy sráccal, látszólag kölcsönös a vonzalom, majd lekoptatjátok azzal, hogy nem tudjátok, akarjátok-e, majd mikor rátok ír, válaszra sem méltatjátok. A srác beletörődik persze, nyugtázza, hogy ejtve lett. Majd hónapok múlva ráírtok, mint ha mi sem történt volna, tán abban a reményben, hogy még érdeklitek-e őt.
Kitaláltátok, ez most velem történt. Rohadt megalázónak tartottam volna belemenni, így nem bunkón, de elküldtem szépen.
Kíváncsi lennél női/lány szemszögből, hogy vajon a kérdésben említett ok állhatott-e mögötte, vagy mi fordulhatott meg a fejében?
Szerintem jól tetted.
Igen, ez tartalékolás, csinálták már velem, és ha csinálod is valakivel, nem ilyen egyértelműen kéne, mert ez valóban bántó.
"#5 Már aki... én nem. Ez megalázó!"
Na látod Kérdező, ezért maradtál szamár. Az ilyen embereket rendszerint kihasználják. Mit vársz akkor?
Én nem csinálok ilyet, nem vagyok szemét. Az igaz, hogy emiatt nem is szwrettek, így örülhettem, ha szóba álltak velem:(
De komolyan! Miért az ilyen nők kellenek nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!