Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nincs ló, jó a szamár is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nincs ló, jó a szamár is?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy sráccal, látszólag kölcsönös a vonzalom, majd lekoptatjátok azzal, hogy nem tudjátok, akarjátok-e, majd mikor rátok ír, válaszra sem méltatjátok. A srác beletörődik persze, nyugtázza, hogy ejtve lett. Majd hónapok múlva ráírtok, mint ha mi sem történt volna, tán abban a reményben, hogy még érdeklitek-e őt.

Kitaláltátok, ez most velem történt. Rohadt megalázónak tartottam volna belemenni, így nem bunkón, de elküldtem szépen.

Kíváncsi lennél női/lány szemszögből, hogy vajon a kérdésben említett ok állhatott-e mögötte, vagy mi fordulhatott meg a fejében?

2015. nov. 1. 21:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék*
2015. nov. 1. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ló, jó a szamár is? - Nekem nem, de mások nevében nem tudok nyilatkozni. Én megalázónak tartom.
2015. nov. 1. 21:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Kicsit homályos lehet a leírás! Én vagyok az érintett fickó.
2015. nov. 1. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínű úgy gondolta, ha nincs ló, jó a szamár is. Ez női szemszögből is pont úgy látszik, mint a tiédből.
2015. nov. 1. 22:05
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Nyilván a lányok is tartalékolnak. De nincs ezzel semmi baj, a pasiknál is így van ez.
2015. nov. 1. 22:26
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 Már aki... én nem. Ez megalázó!
2015. nov. 1. 22:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem jól tetted.

Igen, ez tartalékolás, csinálták már velem, és ha csinálod is valakivel, nem ilyen egyértelműen kéne, mert ez valóban bántó.

2015. nov. 2. 00:10
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

"#5 Már aki... én nem. Ez megalázó!"

Na látod Kérdező, ezért maradtál szamár. Az ilyen embereket rendszerint kihasználják. Mit vársz akkor?

2015. nov. 2. 01:06
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Én nem csinálok ilyet, nem vagyok szemét. Az igaz, hogy emiatt nem is szwrettek, így örülhettem, ha szóba álltak velem:(

De komolyan! Miért az ilyen nők kellenek nektek?

2015. nov. 2. 07:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Ismerkedéskor normálisnak űmt. És vicces, hogy itt is én vagyok rossznak beállítva, köszi.
2015. nov. 2. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!