Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez lekoptatás, elutasítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez lekoptatás, elutasítás volt a részéről?

Figyelt kérdés
3 hónapja dolgozok itt, egy kollégámba pedig totál belezúgtam. Nem nagyon beszéltünk eddig de mindig kedves volt velem. Nem akartam bele esni de csak rá tudok gondolni. Viszont okán fura velem, csinos, dekoratív csajnak érzem magam és mindenki szokott dicsérni, vagy burkoltan utalni arra hogy szexi vagyok. Amikor probálnék szemezni vele, néha tartja, utána elkapja a tekintetét. A folyosón is változó, volt mikor lesütötte a szemét, de mosolygott. Vagy amikor tollat adtam neki, összeért a kezünk. Most próbáltam volna kérni tőle egy telefon töltőt, de azt mondta nincs nála, miért nem megyek a másik irodába amikor ott a sok srác és kérek tőlük... nem tudom hogy felháborodott e ezen mert olyan volt a hangja... Kínomban csak annyit bírtam mondani hogy oké és eljöttem... Most ilyenkor mi van? Be akartam jelölni Facebookon is de most nagyon beijedtem....
2017. szept. 14. 13:29
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja és sokan vannak itt akik házasok vagy párban vannak és együtt dolgoznak, így nem hiszem hogy a házi nyúl dolog miatt lenne ez.
2017. szept. 14. 13:30
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Mennyit beszélgetsz vele? Nem lehet, hogy egyszerűen rossz napja van és azért viselkedett így? Ha nem igazán adod a tudtára, hogy mi a helyzet, addig ez lesz szerintem.
2017. szept. 14. 13:31
 3/18 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

Jaj ez ilyen mártír tutyimutyi szöveg. Látja, hogy jó csaj vagy, és népszerű vagy, ezt pedig őt elriasztja, ezért mond ilyen önsajnáló izéket hogy "jaj, akkor menj a másik szobába a pasik közé, ott biztos kapsz valakitől".

Nuku az ilyen pasi, hagyd a fenébe.

2017. szept. 14. 13:34
 4/18 A kérdező kommentje:
Olyan is volt hogy összefutottunk kávézás közben (ő szólított meg hogy "kis kávészünet?) és kérdeztem milyen napja van, teljesen normális volt csak mondta hogy sok a munkája.
2017. szept. 14. 13:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen csinos vagy, egyáltalán nem biztos, hogy tetszel neki, ha nem nagyon beszélget veled - az, hogy kedves, teljesen alap, de nem jelent semmit. Az is lehet, nála teljesen kizárt dolog kollégával kezdeni, mint ahogy sokunknál. Látatlanban nehéz megmondani, jobban meg kell ehhez ismerned szerintem.
2017. szept. 14. 13:35
 6/18 anonim ***** válasza:
Az első két válaszoló által felállított elméletek egyike lehet a helyes szerintem, mert nekem is ez a két eset ugrott be. Én hajlok arra, hogy csak szimplán rossz napja volt.
2017. szept. 14. 13:37
 7/18 A kérdező kommentje:
És hogy ismerhetném meg jobban? Ezek után én nem nagyon merek bármerre lépni, nem akarok még gázabb helyzetbe kerülni. Mit kellene tennem?
2017. szept. 14. 13:47
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen egyszerű: Próbálj vele úgy beszélni, mint ha "semleges" lenne, próbáld úgy kezelni, mint egy havert. Talán neked is gördülékenyebben fog menni gyomorgörcs nélkül. Úgy próbáld keresni vele a kontaktust, hogy ne gondolja egyből azt, hogy rányomulsz, így talán neked sem lesz gyomorgörcsöd, majd ahogy egyre többet beszéltek, "mozdulj rá" egyre jobban. Egy kalappal!
2017. szept. 14. 13:55
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

Nyíltan és egyértelműen kommunikálni?

Ha ez nem megfelelő akkor játszadozd tovább a belterjes,taktikázós,manipulatív játszmáid mint egy kislány amihez a többi hasonlóan nagytudású társad itt a gyiken majd kellő okosságokkal is ellát.

Röhej,hogy milyen szinten van a nők nagy része de a férfival szemben meg elvárásuk,hogy mindent oldjon meg mert azoknak úgysem gond semmiféle kellemetlenül elsülő szituáció.

2017. szept. 14. 14:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"csinos, dekoratív csajnak érzem magam és mindenki szokott dicsérni"

Hát attól még lehet olyan, akinek vagy nem jössz be, vagy pont nem érdekli a külsőd.

2017. szept. 14. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!