Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy aludjunk együtt?
Figyelt kérdés
Szeretném ha a barátom velem aludna. A gond csak az hogy egyszemélyes ágyam van. Idővel beszerzek egy másikat de addig is hogy oldjuk meg? Valami jó ötlet?2017. szept. 11. 09:33
1/10 anonim 

válasza:

bújjatok össze vagy menjetek máshova
2/10 anonim 

válasza:

Sok jó ember kis helyen is elfér. :D Szokták mondani. Egyébként passz, én már aludtam egyszemélyes ágyban a párommal, igaz csak 2 éjszakát egymás után, de egész tűrhető volt. Szorosan hozzábújtam, hátulról átölelve, vagy a mellkasán aludtam.
3/10 anonim 

válasza:

Azon. :))
Menni fog, ne aggódj.
4/10 anonim 

válasza:

Összebújva. :)
Mi is simán aludtunk egyszemélyes ágyon ketten, mindkettőnknél. Nem mondom, hogy a legpihentetőbb, de néha megéri az együttlét kedvéért. :)
5/10 anonim 

válasza:

Simán :) a barátom háton feküdt és kinyújtotta a kezét én pedig a vállára hajtottam a fejem és átkaroltam :)
6/10 anonim 

válasza:

Jézus.....jéééééézus
Erről is komolyan kell egy kérdés?
Aztak-rva, hogy lehetsz ennyire ostoba??
7/10 anonim 

válasza:

Aludj az ágy mellett a földön, és közben fogjátok egymás kezét.
8/10 anonim 

válasza:

Osszebujva, vajon hogy? Ha meg 200 kilosak vagytok mindketten, akkor nyilvan sehogy.
9/10 anonim 

válasza:

Néhány éjszakát alhattok összebújva, de valószínűleg az első pár alkalom elég kényelmetlen lesz. Mi is ilyen helyzetben voltunk egy ideig a párommal, és már nagyon untuk az egyszemélyes ágyat, úgyhogy leterítettünk a padlóra egy kétszemélyes matracot és azon aludtunk, amíg össze nem költöztünk. Teljesen jó volt.
10/10 anonim 

válasza:

Mi mindig összebújva alszunk a kétszemélyes franciaágyunkon is, semmi kényelmetlen nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!