Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan kapcsolatot szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan kapcsolatot szeretne velem?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg mindennap ír 3szor 4 szer skypoltunk is és tetszünk egymásnak.Találkozni fogunk,de félek hogy csak leakar fektetni kb 30 nője volt azt mondta,hogy velem komoly kapcsolatot szeretne.Telefonon is beszélünk többször is.Azt mondta vonzodik hozzám tetszem neki meg kedves szép vagyok,meg ugy érzi hogy belém fog szeretni .Csak hihetek e neki.Mert ő már az első talin lefeküdne velem azt is mondta ezért félek ettől.De viszont tetszik meg bejőn meg jól ellehet vele beszélgetni meg hiányzik ha éppen nem ir.De komolyan gondolhatja e vagy csak megakar kapni.
2017. szept. 10. 01:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk az se mindegy, hogy egy 25 vagy egy 45 éves pasiról van szó. Ha előbbi votl 30 nővel, akkor azért esélyes, hogy nem épp a hosszú távú kapcsolatok híve, de mondjuk egy 45 évesnél azért a 30 nem egy egetverően nagy szám.

Én csak 26 vagyok és eddig 9 lánnyal voltam, és mindegyik ugy indult, hogy komoly kapcsolat, és 16 évesen volt az első, szóval 10 év alatt 9.

2017. szept. 10. 03:22
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem latott, de beled fog szeretni es elso randin szexelni akar, amit elore ki is jelent.

Mondd csak, te tenyleg ennyire ostoba vagy?

2017. szept. 10. 04:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Tetszik neki, hogy ilyen kis naiv lány vagy.

Vannak, akik az okos lányokat szeretik, mások meg azt, aki mindent elhisz. Nagy ügy.

2017. szept. 10. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Megmondta az első randin lefeküdne veled .Sok nője volt már .Szàmomra egyértelmű hogy mit akar .Ha komoly kapcsolatot szeretne akkor nem jelentené elsőnek ki hogy leakar feküdni veled hanem azt mondanà hogy megakarlak ismerni közelebbről meg komoly kapcsolatot szeretne gyerekeket akar csalàdot de nem egyből a szex lessz a têma .Igen sztem is a naivságod tetszett meg neki és hogy mindent elhiszel neki így elsőre láthatlanba .Nyugi az exem az első randin eljátszotta ezt igaz nem volt szex de én is naiv voltam és nyomult ezerrel mára már tanultam belőle .
2017. szept. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!