Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek rájöhet ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rájöhet ebből?

Figyelt kérdés
Ha írnék egy férfinak szülinapja alkalmából. Rájönne ,hogy bejön nekem?
2017. szept. 8. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Biztos hogy nem. Tekintve, hogy a Facebook minden nap külön figyelmeztet az ismerősök születésnapjára, még különösebben nem is megerőltető írni két szót. Ellentétben #5-tel én még a PM-től sem esnék hasra, nekem is írt 3-4 lányismerősöm személyesen, egyik sem akart tőlem soha semmit.
2017. szept. 8. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Azonnal tudná,hogy nem tudsz nélküle élni,és a felesége akarsz lenni,továbbá szülni neki három gyereket.Istenem...
2017. szept. 8. 21:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elgondolkodnék rajta, mivel soha senki nem szokott felköszönteni.
2017. szept. 8. 21:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez hogy lehet?

Kérdező, szerintem attól függ, mit írsz neki, mert egy szokványos köszöntésben nem nincs egyéb üzenet. Ha viszont semmilyen kapcsolatod nincsen vele, és csak úgy írsz neki egy kedvesét születésnapjára, akkor talán elgondolkodik az indítékon.

2017. szept. 8. 23:10
 15/17 anonim ***** válasza:
-nem (előző voltam)
2017. szept. 8. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből, szinte biztos, hogy nem.
2017. szept. 9. 01:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Van akit kismillióan felköszöntenek, te is csak egy leszel a sok közül. Ha csak egy szimpla felköszöntő üzenetet küldessz neki, nem fog rájönni ennyiből.
2017. szept. 9. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!