Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet szerelem ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelem ebből?

Figyelt kérdés
Fél éve úgy ismerkedtünk meg, hogy komolyat keresett, de akkor is nehezen lehetett talira rávenni. Aztán szex után azzal jött, hogy nem akar kihasználni. Én kezdek iránta érezni, de ő csak kamerázni akar velem, még korábban párszor volt szex köztünk, de az utóbbi időben alig talizunk, viszont mindig keres, folyamatosan ír mindenhol, addig amíg nem reagálok neki. Tudja, hogy én járnék vele, de ő nem akar szerelmet. De összejárást, se nagyon. Viszont az csak jelent valamit, ha folyton rámír és keres. Van esély, hogy megjön a szerelem nála is?
2017. júl. 10. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A te irányodból való egyoldalú szerelem igen. (Már meg is van.)

Viszont sanszos, hogy a fickónak csak egy eszköz vagy.

2017. júl. 10. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint, a szerelem vagy kialakul az első randik alkalmával(pontosabban a fellángolás alakul ki akkor, és az mélyül szerelemmé), vagy csak ilyen langyos víz lesz belőle. Én nem várnék senkire azzal hónapokat, hogy talán belémszeret...
2017. júl. 10. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Kevés rá az esély. Azért irogat,hogy szexelj vele újra
2017. júl. 10. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
37%

Nagyon megtört lehet. Beszélj vele erről s mond, segítesz neki, csak engedje el félelmeit s tegye ami jól esne neki.

Lehet belőle. Nagy esély van rá. Csak látnod kéne mi zajlik benne s aszerint cselekedni. Ha én lennék te helyedben, már régen össze jöttünk volna. Igazából vele sokkal könnyebb mint átlaggal, csak most még senkivel sem akar, mert nem gyógyult e szempontból, de nagyon akarja ám belül.

Ő előbb szeretett mint te őt.

2017. júl. 10. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 te biztos átgondoltad ezt a választ?
2017. júl. 10. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!