Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az alkohol kitudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az alkohol kitudja hozni az érzelmeket amiket eddig nem kerültek kimutatásra?

Figyelt kérdés

2017. szept. 6. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam biztosan.
2017. szept. 6. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Ès utàna ugy csinàlsz mintha semmi.nem törtènt?
2017. szept. 6. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, az alkohol, elég jó "gátlásoldó" ebből a szempontból.
2017. szept. 6. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet tudni, hogy abban az esetben mi volt. Bővebben esetleg? A gátlásokat viszont oldja.
2017. szept. 6. 16:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Pénteken volt nálunk 2 család egy grill partyn ahol elég rendesen fogyott a pálinka.

A két család nő tagjai hazamentek a gyerekekkel a férjem kidölt így tovább iszogattunk a két fiúval.

Az egyik srác elkezdett picit flörtölni vele (szöveg: egyre jobban szeret stb), mellém ült, megfogta a kezemet utána elvettem újra megfogta, megfogta a combomat, rámdőlt, mikor a szoknyával letakartam a combomat közölte ne tegyem mert azt nézi....

Elkezdte mesélni, hogy mikor elöször meglátott (ez kb 3 éve lehetett)

Ezek után a másik sráccal mondtuk, hogy szerintünk legyen vége a bulinak nehogy gond legyen....

Másnap írtam a párjának, hogy itt maradt a torta (srácnak aznap volt a szülinapja) és nem is a lány jött át hanem a srác hívott, hogy most átjönne érte....

Rà kèt napra megint furcsa dolgokat csinàlt amiket eddig mèg nem...(mellèm ült az àrokba, kislànyàt raktam be a hintàba segitett nekem ès közbe megfogta a kezem stb)

Tegnap mikor viszont ott volt a barátnője, fèrjem semmit nem csinàlt...mèg a fèrjemet hìvta focizni is.

2017. szept. 6. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:

igen, ki tudja hozni.

Igen, úgy csinál, mintha nem lett volna semmi.

jelen eseetben viszont sanszos, hogy csak meg akar dugni.

(gondold át, máshogy hogy lehetne? új család keresztben???)

2017. szept. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!