Ételfestéket kimutat a szonda?
Figyelt kérdés
Süteményt sütöttem, amibe tettem egy kis ételfestéket. Utólag láttam, hogy etil-alkohol van benne. Ha megállít a rendőr, akkor ezt kimutatja a szonda? (Nem örülnék neki, ha egy kis süti miatt ittasnak gondolnának + még a jogsim is ugrana :/ )2017. ápr. 15. 18:57
1/5 anonim válasza:
Ne fossál, ilyen kis mennyiséget nem lehet kimutatni!
2/5 anonim válasza:
ha ki is mutatná (nem mutatja) akkor is van egy limit ha azt nem üti meg a szervezetedben található alkohol akkor a rendőr nem csinálhat semmit.
3/5 Phoney válasza:
Nem. Az alkoholos italokon kívül gyakorlatilag semmilyen alkoholtartalmú élelmiszer nem dobja meg érdemben a véralkoholt. (Kivéve esetleg az alkoholos itallal készült desszertek, ha kimondottan sokat faltál be.)
4/5 anonim válasza:
Nem, az minimális mennyiség sütés közben el is párolog.
Egyébként ilyen "érdekes" esetben lehet kérni újramérést, elmondod, hogy szájvizeztél vagy az előbb kaptál be egy bonbon meggyet és 10 perc múlva lehet újra fújni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
akkor csak túl aggódtam (ezt is :D )
2017. ápr. 16. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!