Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem hogy szeretem, ha alig ismerem?
Van egy fiú akit alig ismerek, régebben beszélgettünk egyszer-kétszer, táncoltunk is egy buliban, de ennyi. Ritkán, de össze szoktunk futni, nem is lakik messze. De már több, mint 1 éve tart ez az egész, azóta nem is beszéltünk, csak találkoztunk. Akkor mikor beszélgettünk nem mertem lépni, mert azt vártam hogy majd ő kezdeményez és lesz köztünk valami... Párszor buliztunk együtt, úgy láttam hogy tetszem neki, de nem lépett felém igazán. Szerintem ő azóta elfelejtett, én meg még mindig nagyon vonzódom hozzá.
Ilyen körülmények között hogy érezhetem azt hogy szeretem? Akármi is ez, nagyon fáj. Mit tegyek, hogy elmúljon? Vagy miért van ez, hogy már több mint 1 éve vágyom rá, úgy, hogy nem is beszéltünk már régóta?
Mikor látom vagy rá gondolok egy elmondhatatlan érzés fog el. Próbáltam már elfelejteni, de egyszerűen nem megy, nem tudom elengedni/elfelejteni.
19/L

Vagy beszélj vele, vagy lépj túl rajta, nézegess más pasikat.
De ennek így semmi értelme, és fáj is neked.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!