Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vártatok, vártok valakire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vártatok, vártok valakire, hogy visszatérjen, mennyi időt és viszzatért?

Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Vártam, próbálkoztam, nem tért vissza. Mikor már elfelejtettem, visszatért.
2017. szept. 3. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
nem várok senkire és pont.
2017. szept. 3. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A vonat nem vár!
2017. szept. 3. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a mai napig várok itt vissza valakit, de eddig még nem jelentkezett.
2017. szept. 3. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
....a sorompó áll..
2017. szept. 3. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Várok. Csak félek nem jön vissza.
2017. szept. 3. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Aki lelépett arra minek várni?Nem véletlenül távozott.
2017. szept. 3. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahogy lehetett mindig is inkább igyekeztem tisztázni, hogy ne kelljen várni. Mondjuk nem sok ilyen eset volt. És általában hamar kiábrándultam, és továbbléptem, ha nem lett semmi az ismerkedésből/kapcsolatból. Viszont akit legutóbb megismertem, őt nagyon megszerettem. Eddig az egyetlen olyan volt, aki megértett, és akit megértettem. Nála értettem meg, amikor azt mondják valakire, hogy igazi.... eddig én is kicsit mosolyogtam ezen, de ő tényleg olyan volt. Igazából nem az van, hogy akarok rá várni (na jó azért igen), hanem inkább az, hogy nem hiszem, hogy lenne nála jobb... és nincs affinitásom továbblépni. Ésszel nézve időpocsékolás várni, csak amikor átéli az ember ezt az élményt, hogy van egy meghitt, harmonikus társa akivel találkozott, akkor utána már nem lesz kedve máshoz... legalábbis egy ideig biztosan nem.
2017. szept. 3. 16:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Én ezt teljesen megértem, 8 hónapja várok valakire, és még most is hevesen ver a szívem, ha látom, olyan mint ő nincs még egy.
2017. szept. 3. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!