Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Valaki mondjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Valaki mondjon valamit!

Figyelt kérdés
Itt vagyok a barátaimmal, ismerőseimmel, és aki tetszik, sőt, akibe szerelmes vagyok, barátnővel van itt. Nem tudom megemészteni, nem tudok mit kezdeni a helyzettel. És az a durva, nem is most van itt először a barátnő, nem most jöttek össze, csak eddig ha láttam, nem tudtam, hogy ők együtt vannak. Ugyan együtt jöttek-mentek de itt mindig külön lógtak. Úgy tudtam meg, hogy hirtelen a lány mondott valami olyat hogy a sráchoz mennek. Ez meglepett, rákérdeztem, és ők meg azon lepődtek meg, hogy engem ez meglep, hisz együtt vannak... Basszus én nem tudtam!
2017. szept. 2. 20:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
valami
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Mondhatom, de lehet nem fogod hallani
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos nem tehetsz semmit. Hátha nem sokára szakítanak. (Jujj de gonosz vagyok).
2017. szept. 2. 20:08
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Csak az foglalt akin fekszenek. Viccet félretéve válassz mást, ne vegyed el másnak a játékszerét.
2017. szept. 2. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
2017. szept. 2. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Basszus de most tudtam meg. Nem is tudtam hogy ennyire mélyen érintene ha megtudnám hogy van valakije.
2017. szept. 2. 20:20
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Gyere át, akkor legalább az én estémet még megmentheted.
2017. szept. 2. 20:33
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Vigyázz a barátnő nem véletlen van jelen.Most én vigyáznék a helyedben :D 31/F
2017. szept. 2. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Meg az a kérdés hogy te miért nem tudtál a barátnőről? Mert valószinű hogy már kérdezősködtél a pasi után nem keveset.
2017. szept. 2. 22:05
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel, akkor elmondom, hogy most értem haza. És így, hogy tudtam hogy együtt vannak, már egyértelmű volt, hogy az ott a barátnője, és nem is értem, hogy nem vettem észre korábban. Hisz együtt jöttek, együtt mentek, meg volt hogy a csaj odaállt a széke mögé és előre hajolt, ráborult, láttam ahogy mélyen letüdőzi az illatát. Csak hát ugye mindig külön vannak, nem ugyanazt csinálják, nem fognak kezet, nem smárolnak. Bár ha nagyon résen van az ember, egy-egy puszit el lehetett csípni.
2017. szept. 2. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!