Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pajzán humorom van, és állandóan ciki helyzetbe sodor. Mit lehet tenni?
Én is szeretem az ilyen humort és a 2. válaszolóhoz hasonlóan vissza tudom fogni magamat, de bevallom nem könnyű.
Nekem bejönne egy ilyen nő, mint te, kedves kérdező.
34F
A magyarok amúgy is híresen prüdek és álszentek, aztán meg azt hallom poornó nagyhatalom vagyunk.
Végre valamiben elsők :)
Nos vannak szituk amikben egyszerűen nem illik.
Aztán vannak amiben meg társaság függő.
Ha tényleg jó a poén engem nem zavar.
Sőt megnézem ha egy lány mondja ezt, mivel ritka.
Nem lehet sok nő elnyomja ezt magában de nálad nem működik a gomb?
Aztán a férfiak is elnyomják mert a nők már elnyomták, és végül mindenki egy nagy komplexusos gátlásos valami lesz.
Ezért van ennyi impotens, teherbe esni nem tudó stb.
Most inkább a lelki okokat írom.
Jó lenne tudni, hogy mit értesz "pajzán humor" alatt, mert vannak, akik az alpári, ízléstelen, szexuális töltetű beszólásokra is azt hiszik, hogy pajzán humor.
Nyilván addig nehéz bármit mondani, amíg nem derül ki, hogy te melyik típus vagy.
Amúgy ha vevő rá a társaság, akkor add ki magadból, de általában a nem túl okos emberek viccelődnek ilyesmivel gyakrabban, az értelmesebbeknél ez ritkább, vagy inkább a valóban vicces beszólás a ritka. Meg kell találni a közönséged és nekik mondani.
Én elég sok poént tartok magamban, mert tudom, hogy akik ott vannak, azok vagy nem értenék, vagy nem vevők rá. Van ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!