Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy már nem szeret valaki? 1 hónapja úgy érzem hogy a barátnőm semmibe vesz mert nem is találkozunk állandóan dolgozik és rám egy darab ideje sincs és ha én meg kérdem mikor tudunk talizni én vagyok a rossz .

Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Volt már.
2017. aug. 5. 11:27
 2/8 A kérdező kommentje:
mi volt már ? ha nem tudtok rendes választ adni ne válaszoljatok .
2017. aug. 5. 11:29
 3/8 A kérdező kommentje:
nem is úgy ir a barátnőm mint szokott tiszta furcsa és ha rá kérdezek azt mondja nem bizok benne
2017. aug. 5. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem pultosként dolgozik a barátnőd? Na, mindegy. Ha egy hónapja nem képes egy találkozásnyi időt szánni rád, akkor nem vagy fontos neki. Keress mást!
2017. aug. 5. 11:35
 5/8 A kérdező kommentje:
nem, nem pultos csak ha meg kérdezem mért nem talizunk mindent a munkára fog és azt mondja hogy nem tudd mit csinálni ha dolgoznia kell szerintem ez hülyeség .
2017. aug. 5. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Kamuzik,100%, főleg hogy még ingerülten el is küld. Valaki fűzi és meg akarja magát utáltatni veled, hogy kidobd és jól elsírhassa hogy milyen bunkó vagy, mert ő csak dolgozott...

Nőként mondom, ez egy aljas és gáz húzás. Én szimplán nem keresném egy ideig, figyeld meg majd jön, hogy "jajj olyan rég írtál" "valami gond van?"... És társai

2017. aug. 5. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebből már tudhatod is hogy nem szeret.
2017. aug. 5. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanott dolgozik, mint korábban? Mert akkor kissé érdekes, hogy míg korábban ráért veled találkozni, most hirtelen nincs ideje.
2017. aug. 5. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!