Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy már nem szeret valaki? 1 hónapja úgy érzem hogy a barátnőm semmibe vesz mert nem is találkozunk állandóan dolgozik és rám egy darab ideje sincs és ha én meg kérdem mikor tudunk talizni én vagyok a rossz .
Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 11:26
2/8 A kérdező kommentje:
mi volt már ? ha nem tudtok rendes választ adni ne válaszoljatok .
2017. aug. 5. 11:29
3/8 A kérdező kommentje:
nem is úgy ir a barátnőm mint szokott tiszta furcsa és ha rá kérdezek azt mondja nem bizok benne
2017. aug. 5. 11:30
4/8 anonim válasza:
Véletlenül nem pultosként dolgozik a barátnőd? Na, mindegy. Ha egy hónapja nem képes egy találkozásnyi időt szánni rád, akkor nem vagy fontos neki. Keress mást!
5/8 A kérdező kommentje:
nem, nem pultos csak ha meg kérdezem mért nem talizunk mindent a munkára fog és azt mondja hogy nem tudd mit csinálni ha dolgoznia kell szerintem ez hülyeség .
2017. aug. 5. 11:36
6/8 anonim válasza:
Kamuzik,100%, főleg hogy még ingerülten el is küld. Valaki fűzi és meg akarja magát utáltatni veled, hogy kidobd és jól elsírhassa hogy milyen bunkó vagy, mert ő csak dolgozott...
Nőként mondom, ez egy aljas és gáz húzás. Én szimplán nem keresném egy ideig, figyeld meg majd jön, hogy "jajj olyan rég írtál" "valami gond van?"... És társai
7/8 anonim válasza:
Ebből már tudhatod is hogy nem szeret.
8/8 anonim válasza:
Ugyanott dolgozik, mint korábban? Mert akkor kissé érdekes, hogy míg korábban ráért veled találkozni, most hirtelen nincs ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!