Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zavaró az ha a párotok megvan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró az ha a párotok megvan értetek őrülve, bármit megtenne értetek?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondjak hogy ez túl sok tud lenni néha..

Nekem ez pozitivum amúgy, de ti hogyan fogadnátok az ilyen intenziv érzéseket, szerelmet?

Nemet írjatok, léci.

2017. aug. 30. 22:42
 1/9 anonim válasza:
79%

Nem zavaró szerintem az a jó ha több idő után is vibrál köztetek a levegő :)

L

2017. aug. 30. 22:48
 2/9 anonim válasza:
96%
7 éve vagyok kapcsolatban ebből 1 éve házasok vagyunk és 1 éves lassan a kisfiunk. hát nem tudom az elején őrült szerelem volt, de mi nekünk nem volt elég egymásból sosem, másképp nem itt tartanánk. nyilván volt párom előtte aki soknak tartott engem és elhagyott végül, hogy megfojtom és zavarja... hát ez egyénfüggő is engem se zavar ha rajonganak értem
2017. aug. 30. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ, ez csak beszéd, vagy képes is rá.
2017. aug. 30. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem így lenne, nem is lenne a párom. A langyos pocsolyát, egyikünk sem szereti.
2017. aug. 30. 22:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyi pozitiv vélemény van erröl:)
2017. aug. 30. 23:17
 6/9 Diavolino44 ***** válasza:
59%
Igen zavaro lenne, de alapbol nem jovok ossze olyan lannyal. Szeretem ha dolgoznom kell egy kicsit a sikerert. Aki mar az elejetol fogva el van ajulva tolem annak onertekelesi problemai vannak. Mert legtobbszor az ilyen ember azt varja, hogy az o felig ures kancsojat en toltsem fel. S volt, hogy megtettem, aztan ment a hiszti es a zokogas, amikor annak a lanynak a sajat erejebol kellett volna megoldania a dolgot, mert mindenhol nem tudok ott lenni.
2017. aug. 30. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

hát a bármi alatt mit kell érteni? gyilkosságot is? :D nyilván ha ilyen beteges dolgokat is megtenne értem, az nem tetszene.

ha a nap 24 órájában velem akarna lenni, nem tetszene.

de ha csak sok időt akarna velem tölteni, meg beszélni, az tetszene. de azért legyen élete nélkülem is.

2017. aug. 31. 01:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavaró, én is megteszek érte mindent.
2017. aug. 31. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megteszek a páromért, a kapcsolatunkért és ez fordítva is igaz.
2017. aug. 31. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!