Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátomnak, koncertjegyet vettem a szülinapjára. Örült neki, viszont meglepődtem mert az volt a reakciója hogy "te nem jössz". Ez jelent valamit? Vagy csak túlkombinálom?
Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 13:53
11/27 anonim válasza:
Ha nem kapsz kritikat, akkor attol tartok vegig ilyen bena huzasokkal probalod majd meghoditani, es utana ujabb kerdesekben csodalkozol, hogy "miert mast vitt magaval a koncertre?" pl. Egyszerubb egyenesen beszelni. Nem meghalni kell erte meg egyedul koncertre kuldeni mikozben ossze akarsz jonni vele, hanem fogni es elhivni randizni.
12/27 A kérdező kommentje:
elsőre az volt a megérzésem, hogy mivel régóta ismerjük egymást, sztem ennek így is örül. Főleg hogy tudja hogy zárkózott vagyok.
2017. aug. 29. 14:30
13/27 anonim válasza:
Az oke. De ha egyedul kuldod el ot programokra, attol mit varsz? Most oszinten. Orul az ajandeknak, de a reakciod max. azt teszi neki nyilvanvalova, hogy te nem akarsz vele kozos programot szervezni, igy ez itt ki is fulladt. Vagy azt varod, hogy majd a nyakadba borul, mert csinaltal neki programot? Olyan dolgokat kell csinalni, ami TI kozottetek teremt kapcsolatot. Eleg egy kave vagy tea. Vagy vacsora vagy kozos mozi. Vagy ha egyaltalan azt kezdened kommunikalni vegre fele, hogy szeretnel vele lenni.
14/27 A kérdező kommentje:
Szeretnék elmenni vele mindenhová, de amíg nem tudom mit gondol erről az egészről ,addig nem merek lépni. Tudom ez fából vaskarika, mert ha nem lépek nyilván gőze nem lesz arról, hogy érzek e valamit.
2017. aug. 29. 14:42
15/27 anonim válasza:
Amig nulla kozos pontot teremtesz magatoknak, addig nem is fogod megtudni. Sot, max. egyre tavolabb lokod magadtol. De egyebkent halkan megjegyzem, mar regen megtudtad a szukseges infot, ezer eve ismeritek is egymast... szoval hagyd a kifogasokat. Ha akarsz valamit, akkor tessek erte kinyujtani a kezedet. Vagy mindenkepp megvarod, amig valaki mast hiv randira a koncertre?
16/27 anonim válasza:
ha nme 15 éves körül vagy, akkor ne légy már ilyen nyuszi. Vegyél mégegy jegyet, neki meg szólj, hogy vigyen el koncertre, mert magadnak is vettél a múltkor. Ilyen egyszerű ez.
A pasas meg örülni fog hidd el, hogy 8 évvel fiatalabb csaja lesz:)
17/27 anonim válasza:
>"te nem jössz"
>"te nem jössz?"
Most akkor mondta vagy kérdezte?
19/27 A kérdező kommentje:
kérdezte hogy nem jövök -e, 29 vagyok
2017. aug. 29. 16:05
20/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok magam beleélni, attól félek hogy sose fog szeretni.
2017. aug. 29. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!