Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlkombinálom vagy ez gyanús szerintetek is?
Nem értem mi a problémád?
Mondjuk én nem örülnék ha a pasimnál más nő aludna.
Nálam se alszik más pasi.
Ilyen miatt ne aggódj szerintem. Főleg ne veszekedj miatta. Az én párom se mindig ugyanolyan a telefonban. Ráadásul én sokszor nem veszem fel, mert elfelejtettem felvenni a hangot ha hazaértem, vagy ha rossz a hangulatom van, nagyon el vagyok foglalva valamivel akkor nem vagyok jó beszélgetőpartner, de egyáltalán nem azért, mert van valaki nálam. :)
Ok nélkül tényleg ne veszekedj viszont. Én is sokat féltékenykedtem sajnos, de nem szabad, mert tönkreteszi a kapcsolatot. Ha nagyon zavar a viselkedése és gyanakszol, akkor se gyanúsítsd meg, mert lehet te gondolsz bele hülyeséget, hanem csak kérdezd meg, miért viselkedett úgy ahogy.
Már miért ne lenne normális, hogy egy ellenkező nemű ember ott alszik nála, főleg, hogy (emlékszem az előző kérdésre) segítségről volt szó, nem bulizni mentek együtt, csak így sokkal könnyebb volt megoldania a kórházba eljutást a barát lánynak.
Most csak azért, mert barátnőm van, szarjam le az ellenkező nemű barátaimat (akik nekem is segítettek már sokat, akár "szállásadással" is), csak mert hiszti van belőle? Na neeeee...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!