Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez nagyon gyanús. Szerintetek? 18L
A barátomnak van egy ismerőse, aki bejön neki. Utólag tudtam meg, hogy jóban is vannak, többször meghitten látták beszélgetni őket. Mondtam neki, hogy ne beszéljen többet vele, szakítsa meg vele a kapcsolatot. Azt mondta, hogy rendben.
A minap összefutottunk vele. A csaj nézte a barátomat. A barátom láttam, hogy direkt lesütötte a szemét, de tuti látta a csajt. Örültem is, hogy megjött az esze, mérlegelt. Viszont.
Tegnap a barátnőm látta őket beszélgetni. Direkt megállt az egyik osztálytársával ő is csevegni. Látta, hogy a barátom zavarban van, ideges. Gondolom fosott, nehogy kiszúrják.
Szerintetek ezt minek tudjam be?
Nem vagyok sárkány, több olyan sms volt a telójában, miszerint szívesen lefeküdne vele. Nem semmiért vertem ki a raplit anno. De tudom, hogy hűséges, nem csalt meg, szeret engem. Csak mi sokáig nem feküdtünk le, emiatt volt ez nála. De ez lényegtelen részlet.
Mégis mit jelentsen ez?
Az, hogy valakivel jóban van, még közel se jelenti azt, hogy kefélne vele!
Mi van ha előbb ismerte mint téged? A barátjátől tiltanád el?
De bizony egy sárkány vagy és azzal tenné a legjobbat ha otthagyna a pics..ba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!