Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanus ez a tokeltesseg. Hogyan nezhetek utana?

Figyelt kérdés

Parommal lassan 1eve jarunk.

Volt sok balhenk,de kitartott mellettem.

Sosem hazudott,nem kaptam rajta semmin.

Sok no ismerose es haverja van.. Igaz nelkunem nem jarnem sehova,es minden este velem alszik...de nekem mar fura ez a tikeletesseg es fura hogy ilyen huseges.

Tipikus ferfi,ha nagy wc.re megy viszi a telefonjat ,ez neha zavar,mert egybol arra gondolok,hogy ,,tuti most ir mas noknek,,

Dr amugy elottem hagyja a telefont, volt hogy beleneztem...semmi. . Csak srac haverok ennyi.

Semmi gyanus.

Megis ha uzenete jon vagy e.mail es jelez a teloja azonnal ideges leszek es kerdezem igy,, ki az,, ,,mit kaptal,,

Fura ez a tokeletesseg...ez tul jo.... Hogyan derithetnem ki hogy van.e valami rejtehetni valoja?

2015. máj. 1. 17:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Többek között ezért érdemes néha hazudni a nőknek, mert különben gyanakodtok.
2015. máj. 1. 17:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Óóóó, ha tudná, hogy ilyen a te természeted :DD Nem lenne ilyen tökéletes a dolog.Igen, vannak dolgok, amik nem olyanok, mint aminek látszanak, de hogyha valami jól működik (és ez most lehetséges, hogy nálatok pont így van) akkor mi a jó büdös francért keresed benne a hibát?
2015. máj. 1. 17:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szedsz gyógyszert kérdező? Mert ha nem, lehet, hogy kellene!
2015. máj. 1. 17:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hiszed el ,hogy van olyan férfi,aki nem csalja meg a párját??!
2015. máj. 1. 17:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Uldozesi maniad van. Igy mar nekem is fura hogy miert szeret annyira
2015. máj. 1. 17:11
 6/13 Költőnő? ***** válasza:
100%
idióta
2015. máj. 1. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem megjön az esze és kitesz a ...csába.
2015. máj. 1. 17:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs probléma akkor kitalálom h van probléma és addig őrlöm magam rajta h ezt más is lássa és a probléma ami eddig csak a felszín alatt volt most már megszületik és valós probléma lesz!

a probléma feszültséget generál a feszültségből veszekedés lesz és lesz ok a duzzogásra...

Szóval ha nincs min problémáznod akkor keltesz feszültséget h valami elba___szódjon GRATULÁLOK!

2015. máj. 1. 17:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hogy orulnel neki, hogy egy ilyen pasid van.

Ha meg akar csalni akkor ugy is meg fog, es csak nincs olyan hulye hogy a telefonon beszelgessen a csajjal, ha hagyja hogy megnezd.

Emugy meg akit vinni lehet azt had vigyek, nem kar erte.. ez a baj velunk nokkel, ha nincs gond, akkor krealunk egyet... :/

Becsuld meg amid van !!

2015. máj. 1. 17:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
És ez most miért baj? Nemhogy örülnél,hogy hűséges a párod!
2015. máj. 1. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!