Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez nagyon gyanús. Szerintetek? 18L
A barátomnak van egy ismerőse, aki bejön neki. Utólag tudtam meg, hogy jóban is vannak, többször meghitten látták beszélgetni őket. Mondtam neki, hogy ne beszéljen többet vele, szakítsa meg vele a kapcsolatot. Azt mondta, hogy rendben.
A minap összefutottunk vele. A csaj nézte a barátomat. A barátom láttam, hogy direkt lesütötte a szemét, de tuti látta a csajt. Örültem is, hogy megjött az esze, mérlegelt. Viszont.
Tegnap a barátnőm látta őket beszélgetni. Direkt megállt az egyik osztálytársával ő is csevegni. Látta, hogy a barátom zavarban van, ideges. Gondolom fosott, nehogy kiszúrják.
Szerintetek ezt minek tudjam be?
Nem vagyok sárkány, több olyan sms volt a telójában, miszerint szívesen lefeküdne vele. Nem semmiért vertem ki a raplit anno. De tudom, hogy hűséges, nem csalt meg, szeret engem. Csak mi sokáig nem feküdtünk le, emiatt volt ez nála. De ez lényegtelen részlet.
Mégis mit jelentsen ez?
Nem tiltani kell másoktól, de nem is "kidobni", hanem elérni, hogy ne akarjon mással lenni...;) Ez komolyan nem jutott eszébe senkinek?
Egy kapcsolat két emberről szól. De nem csak maximum, hanem minimum is. A tiltással semmire sem mész. A barátodnak a lány barátja (vagy ismerőse, lényegtelen), de nem várható el, hogy parancsszóra megszakítsa vele a kapcsolatot. Elgondolkodtató, hogy sokan még arra is nemet mondanának, hogy kidobjanak egy ruhát, ami a párjuknak nem tetszik, de az elvárhatónak minősül, hogy egy emberi kapcsolatot (ami szintén két emberről szól) "kidobjon" a másik.
Ha a lánnyal beszélget? Hát szeresd még jobban. Adj meg neki mindent, amit meg tudsz adni (félreértés ne essék, a saját lelked sérülése nélkül). Érd el, hogy ne akarjon a lánnyal lenni több mint baráti szinten. És érd el azt, hogy annyira stabil legyen a kapcsolatotok, hogy mindezt te is elhidd, és fel se merüljön benned a gyanú.
Nekem azért jobb párkapcsolatom, van, tiltod, fosik.. ő meg mással hetyegne.
Ez azt jelenti, hogy hosszú távra ne tervezz vele.
Hát a jó párkapcsolatról nekem nagyon más elképzeléseim vannak. Azt írod, mindent megbeszéltek, de mégis úgy érzed hogy titkol elötted valamit. Nem paradoxon ez egy kicsit ?
Egyébként meg : senki sem a tulajdonod. Én biztos nem türném el hogy valaki megmondja hogy kivel beszélhetek és kivel nem. Mondom ezt úgy, hogy nö vagyok és csaltak már meg nemegyszer, mégsem vagyok féltékeny és nem ellenörzöm a férjem (ö nem csalt meg, vagy legalábbis nem tudok róla de mivel köztünk otthon minden OK ezért nem is igazán érdekel).
Maximum annyit mondhatsz neki (ilyen nálunk is volt) hogy neked nem esik jól ha találkozik vele mert úgy érzed nem tisztességesek a szándékai. Innentöl eldöntheti ö hogy a te érzéseidet tiszteli-e annyira hogy leépíti azt a kapcsolatot, vagy biztosit róla hogy valóban nincs köztük semmi. De biztos hogy nem hisztiznék és zsarnokoskodnék. Ha nem látnék változást akkor egyértelmüen lapát, de nem a csaj miatt hanem azért mert úgy érezném hogy nem próbálja kezelni a problémát, ergo édesmindegy neki hogy együtt vagytok vagy sem.
És azt is elárulom, hogy aki meg akar csalni, az meg is fog, és ez ellen semmilyen kémkedési és egyéb módszerrel nem tehetsz semmit. Maximum csak belököd a másik karjaiba. Még fiatal vagy de remélem egyszer rájössz hogy a párkapcsolat nem hatalmi és birtokviszony, hanem a két fél kölcsönös akaratán alapuló szerződés ami addig tartható fenn amíg az mindkettőnek örömet okoz...
Ha olyan marha jól működne a kapcsolat nem itt kérdezősködnél :D
Tanulj meg bízni a másikban, ha azt mondja nincs semmi akkor valószínű úgyis van, deee..... ha továbbra is tiltod a barátaitól csak elüldözni fogod. A barátaival sok mindenről beszél az ember, a szexről is. És akkor mi van ha vonzónak találja? lefeküdt vele? Nem, ennyi!
"12 Neked meg mi kínod van? Te az én stílusommal mit foglalkozol? Nem vagy a helyében, sem senki helyében. Magaddal foglalkozz. A kapcsolatunk nagyon jól működik. Mindent megbeszélünk."
Agyvérzést kapsz mindjárt? De oké foglalkozhatok a kérdésednél magammal is. Szerinted mit készítsek vacsorára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!