Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a kezem, a 22 évvel idősebb barátom. Mit tegyek?
szerintem ne hozz elhamarkodott döntéseket. gondolj bele,te egy 18 éves fiatal lány vagy, előtted az élet,egyetem,bulik,szerelmek stb. Volt már ez előtt az ember előtt komoly kapcsolatod? Tudsz alapozni,összehasonlítani a dolgokat,hogy megérné -e?
valóban arról lehet szó,hogy kapuzátási pánikja van a párodnak,különben ha belegondolna neked milyen lehet elfogadná ha nemet mondasz. szerintem friss érettségivel ő sem akart volna megházasodni.a másik meg a korkülönbség: gondolj bele ha együtt is maradtok az évek alatt más-más dolog fog érdekelni titeket, amikor te még életerős 50 leszel ő már 72 ...nem hinném,hogy működne hosszú távon.
bocsánat,ha megbántottalak a válaszommal tényleg,nem állt szándékomba,ez a te döntésed. ha te úgy érzed stimmeltek,látsz benne fantáziát akkorsok boldogságot!:))
Kár hogy ilyen nyomorékok közt teszed fel ezt a kérdést. Az itteni emberek 90%-ának nincsen élete és attól érzik jól magukat hogy ha ilyeneket, mint te akinek minden megadatik(szerelem, szex, boldogság) fikáznak, lehordanak. De ettől ugyanolyan szánalmas szar életük marad. Neked meg szuper jó dolgod van!
Szerintem járjatok jegyben mindaddig amíg nem vagy te is biztos a dologban. Abból semmi baj nem lehet. Ha pedig mégis meggondolnád magad, még bármikor kiszállhatsz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!