Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megkérte a kezem, a 22 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a kezem, a 22 évvel idősebb barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Èn most töltöttem a tizennyolcat,ő meg a negyvenet. Elöttem sosem volt felesége,és nem is akart elvenni senkit. Mostanáig. Azt mondta,eddig úgy érzi,hogy azért nem jött össze,mert neki rám kellett várnia. Nagyon szeretem,és ő is. De vannak félelmeim...ilyen fiatalon házasság,gyerek... tapasztalatok? Müködhet?
2017. aug. 28. 20:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

Jaj, ne fáraszd már itt a népet a h..lyeségeiddel! Minek kezdtél te 22 évvel idősebb pasival?

Esti provokatív kamu kérdés!

2017. aug. 28. 20:17
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
persze...holnap meg a 40 évvel idősebb, tehetős vállalkozó kezd ki veled jaja
2017. aug. 28. 20:18
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Kamu.
2017. aug. 28. 20:18
 4/20 anonim ***** válasza:
83%

Ha korainak érzed akkor mondd el neki, hogy te házasságra egyenlőre még nem gondoltál. A jegyben járást bármikor fel lehet bontani az valójában nem jelent semmit csak egy jelzés, hogy kész veled összekötni az életét.

Nem vagyok teljesen biztos benne, de szerintem a házasságnak sem feltétele az eljegyzés.

2017. aug. 28. 20:20
 5/20 anonim ***** válasza:
97%

Én nem értem, miért jegyzett el el 18 éves kislányt. Várhatott volna vele, nem szaladsz te sehová.

Minden esetre válaszolj neki belátásod szerint.A jegyességet még simán fel lehet bontani, nem kellenek hozzá tárgyalások, mint pl. a váláshoz. A lagzival azonban mindenképp várnék. Akármeddig lehetsz menyasszony.

21/L

2017. aug. 28. 20:24
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

A lányát látja benned:D Amúgy minden korosodó férfi átmegy ezen, beüt a kapuzárási pánik, bepánikolnak az öregedéstől, bizonyítani akarják maguknak, hogy megy még ez nekik,úgyhogy ráhajtanak egy olyan csajra, aki a lányuk lehetne, és aki ebből fakadóan olyan naív és tapasztalatlan, hogy el tudjak játszani neki a nagymenő bikát. Ha kicsit elgondolkoznál rájönnél, hogy 10-15 év múlva a gyerekeitek nagyapjának fogják nézni, te meg 20-on éves,szexi,erős bikák után fogsz futni. És ha nem járod ki miatta az egyetemet, egy napon arra fogsz felkelni, hogy 30-as magányos háziasszony vagy,nem éltél semmit,a gyereknevelésből meg a házimunkából áll az életed, a fiatal,szexi fiúk akikre izgulsz nem állnak már szóba veled, a férjedhez nem is vonzódsz, és már fel sem áll neki. Amikor hozzámentél már akkor is öreg volt egy babához, de ahogy kamaszodnak a gyerekek minden felelősség,a teljes nevelésük rádhárul, ő egyre öregebb, semmiben sem tud segíteni. Mikor a kortársaid éppen stabil karrierrel a háuk mögött friss házasok vagy pici gyerekes anyukák lesznek a jóképü,vonzó férjeikkel, te már annyire le leszel strapálva a hátartásbeli anyuka szerepében,hogy a saját anyádnak fogsz kinézni, és mire a gyerekeid érettségiznek, mikor a legjobban kellene a pénz és az apai nevelés a férjed pont akkorra lesz túl öreg a gyerekekhez,a munkához(és a nőkhöz), jönnek a betegségek,leesik a lábáról,lenyugdíjazzák, e meg ottmaradsz 1-2-3 gyerekkel,pénz és segítség nélkül egy kolonccal a nyakadon. Még ha előbb meg is szabadulsz tőle(valószínű), mondjuk a 20-as éveid végén,30-asok elején nagyon nehéz lesz új párt taláni elválatn 1-2-3 gyerekkel, hiaba fiatal leszel még...És ha elválsz szakma,diploma nélkül nem fognak felvenni sehová, miből fogsz élni,eltartani a gyerekeidet? Még ha érettségi van is, azzal nem keresel annyit,hogy egyedül elvezess egy háztartást, gyerekeket nevelj és még adj is magadra, hogy csinos legyél.

A legjobb esteben is egy kiéhezett,elhízott,mackónadrágos,tanulataln nő lesz belőled, aki csak a piacra jár meg a patikaba a ferje gyógyszereiért...Mire te leszel 40 éves már mamának fogsz kinezni.A korosztályod beli nők meg a 30-as éveikre javában csinosak,vonzóak,sikeresek,boldogok lesznek,stabil háttérre vállalnak gyereket és aktiv szexuális életet élnek.

Szép kilátások, sok szerencsét(szükséged lesz rá).

2017. aug. 28. 21:08
 7/20 anonim ***** válasza:
Kamuzzál máshol Kicsirigó. :D
2017. aug. 28. 21:53
 8/20 A kérdező kommentje:

Istenem annyi idióta van itt...honnan tudják itt egyes okoskák,hogy ez "kamu"? Ismertek? Nem. Tudjátok az életem? nem. Tudtok bármit is rólam,ami alapján ez feltételezhető? NEM.

Ha kiírnám az egész életem,akkor már nem lenne "kamu"? Hogy omolna rátok a plafon...

2017. aug. 28. 22:14
 9/20 A kérdező kommentje:
A normális válaszolóknak köszönöm!:)
2017. aug. 28. 22:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Éljen az...az... Izé. Êjjjjen a pàr.xd
2017. aug. 28. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!