Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekerültem egy távkapcsolatba mit lehet tenni?
Kb 200 km választ el minket egymástól, 3 órás útnak felel meg. Őneki.még nem volt távkapcsolata, már találkoztunk párszor de a továbbiakba bele se gondolt még. Írta hogy ez neki is új, majd meglátjuk hogy bírjuk. Most is hianyzom neki. Párszor már sírtam mert nekem is hiányzik, de írta hogy ne sírj mert ez a sorsunk úgyse tehetünk semmit. Na ezt nem értettem. Neki a távolság nem akadály mert sokat utazik. Szerinte el kell fogadni hogy most csak ennyi lehetőség van, ezzel nincs baj. Mikor rákérdeztem hogy akkor mi a baj arra már nem kaptam választ. Írtam neki hogy a távolság nem akadály, írta hogy nem. Mondtam hogy akkor noncs mitől félnem, remélem bírni fogod de majd kiderül. Erre csak ezt a választ kaptam: így van, nincs mitől.
Nyugtasson meg valaki hogy nincs probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!