Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatba vagyok. Hogyan szakítsak vele?
Ő is érzi nyilván, hogy ez nem megy.
Mond meg neki, hogy ez így nem jó neked, boldogtalan vagy.
A szakítás mindig fáj annak akit dobnak...
Már bocs, de itt nema távolság a gond.
A lényegi kommunikációtok nulla, na meg az, hogy a legfőbb érv számodra az, hogy a haverjai nem züllenek meg csavarognak naphosszat céltalanul, azt hiszem, mindent elmond a kapcsolatok mélységéről, és részben rólad is.
Simon Belmontnak igaza van.
A lényeg hogy SZEMÉLYESEN beszéld meg ezt vele, ne sms-ben, skype-on meg egyéb ilyen módon szakítsd, mert az nem csak gerinctelen, de gusztustalan is. Face to face, így helyes.
Ez akkor sem józan szakító érv, hogy ő nem jár bulizni a haverjaival.
Ha veled viselkedne úgy, hogy azt te nem tudod tolerálni, az ok lehet rá. De amit te felhozol, hogy "én társasági személy vagyok, ő pedig jobban elvan a TV elött , mint hogy haverokat szerezzen", az egyszerűen csak kifogáskeresés, találnod kell valami kamu indokot, hogy miért akarsz szakítani vele.
"A kapcsolatunk kicsit sem mély"
Ez feltűnt. Meg az is, hogy szemmel láthatóan nem akarod ezt a kapcsolatot.
Akkor viszont ne kifogásokat keress, meg ne azt keresd, hogy mit tudnál hozzávágni, hanem egyenesítsd ki a gerinced, és mondd meg neki, hogy figyelj, Gézuka (ide a pasid nevét helyettesítsd be), egyszerűen nem vagyok beléd szerelmes, nem érzem azt, hogy ez egy működő kapcsolat lenne, inkább hagyjuk abba.
Ennyi. Nem kifogásokat kell keresni, meg már bocs, de gagyi kifogásokat a fejéhez vágni, hanem erőt venni magadon, és megmondani, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!