Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni ha nem vagy a párod klasszikus értelemben vett esete?
Az ideálom a magas, szőkésbaena hajú, világos szemű, babapopsi arcú vékony pasik.
A párom alig magasabb nálam, szénfekete a haja, barna a szeme, szakálla van, és izmos.
Oda meg vissza vagyok érte, tojok rá hogy mi az "ideálom", ő kell nekem és kész. A kapcsolatunk nagyon boldog, és bizony van jövője. :)
Szóval lehetséges, de nem mindegy, hogy pl megtetszettél a párodnak így is és odavan érted, vagy épp te sikerültél, és nem is tetszel neki annyira....
Az én párom sem az ideállom és én sem vagyok az ideállja, túlságosan hasonlítunk egymásra (külsőre is, sokszor testvérnek néztek minket), és a lehető legtávolabb álok az ő ideális pasijától, de ő is azért messze van az eddigi ideáloktól.
Boldog házasság, már jön a baba, egy lányt nem találtam azóta aki fel tudná venni vele a versenyt.
Még kérdés?
Szerintem itt nincs is mit feldolgozni.
Gondolom, megvolt annak az oka, hogy téged választott. Biztos, hogy tetszel neki.
Miért ne lenne jövője?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!